comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın'i çıldırtan soru - 'Sneijder'i ben mi sakatladım?' - Süper Lig Haberleri

03 Nisan 2016, Pazar 00:21
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın'i çıldırtan soru - 'Sneijder'i ben mi sakatladım?' - Süper Lig Haberleri

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının sorularına sinirlendi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında kötü gidişatına son veremeyen Galatasaray deplasmanda konuk olduğu Eskişehirspor'a 4-3 mağlup oldu.
 
254336-haber

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, bir sakatlık sorusu sonrası sert ifadeler kullandı.
 

Cengiz Özyalçın: 'Sneijder'i ben mi sakatladım?'


Cengiz Özyalçın maç sonu konuşmasında "Tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum. Ligin dibindeki takımlara sürekli puan kaybediyor oluşumuz dikkatimi çekiyor. Bugün 7 tane eksiğimiz vardı ve takımın iskeleti yoktu. Takımın omurgası eksik olabilir ama sırtlarında Galatasaray forması var. Sabri, Sneijder ve Selçuk yok, Hamit kronik sakat. Burak zaten Çin'e gitti. Kim gol atacak? Takımın forveti yok ama yine de 3 gol atıyor." çıkışını yaptı.

Bir muhabirin 'Yönetimin hatası yok mu?' sorusuna sinirlenen Cengiz Özyalçın "Sneijder'i ben mi sakatladım? Hakan Balta'yı ben mi sakatladım? Milli maçta sakatlandılar. Nasıl gazetecisin sen? Bugün orta sahanın da iki adamı yoktu. Ben bütün bunlara mazeret ve kılıf aramıyorum. Tekrar Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!