comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (9 Mayıs 2016 Pazartesi)

09 Mayıs 2016, Pazartesi 17:13
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (9 Mayıs 2016 Pazartesi)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik. 

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 9 Mayıs Pazartesi basında çıkan Galatasaray haberleri.
 

9 Mayıs Pazartesi 2016 Galatasaray Haberleri  

 

Orhan Atik'ten Yasin Öztekin'e sert tepki 


Hürriyet'in haberine göre; Derbide 63'te oyundan alınan Yasin Öztekin, çıkarılmasına tepki gösterdi. Kenara gelirken el-kol hareketleri yapan milli futbolcuya yardımcı antrenör Orhan Atik karşılık verdi.

Yasin'in üzerine yürüyen Atik'i tercüman Mert Çetin engelledi. İkili kısa bir süre gerginlik yaşadı.
 
269657-haber


Wesley Sneijder'in sakatlığında son durum


Bu sezon sakatlığı bir türlü atlatamayan oyuncu Fenerbahçe ile oynanacak kupa finali sonrası yeni sezonda aynı sorunu yaşamamak için ameliyat olmaya karar verdi.
Sneijder bu sezon lig, kupa, süper kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 37 maça çıktı. Hollandalı tüm sezon 5 gol 6 asistle oynadı.

 


Galatasaray'ın Ryan Donk isyanı


Galatasaray'da hedefte Ryan Donk var. Devre arasında Kasımpaşa'dan sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2,5 milyon verilerek alınan Hollandalı oyuncu bekleneni vermedi ve taraftarın hedefine erken girdi. Hollandalı oyuncu son Beşiktaş maçında tribünlerin büyük protestosuyla karşılaştı.

Galatasaray ile 2,5 yıllık sözleşme yapan Hollandalı 2 yıl daha sarı kırmızılı takımın formasını giyecek ve toplam 3 milyon Euro garanti para alacak.

Donk'u 3 ayda 1 ödemeyle 8 taksitle Kasımpaşa'dan toplam 2,5 milyon Euro'ya alan Galatasaray, İstanbul ekibine şu ana kadar 2 taksiti ödedi. 3 ayda bir Kasımpaşa'ya ödeme yapan Galatasaray'ın kasasından şu ana kadar 625 bin Euro çıktı.

Galatasaray, Kasımpaşa'ya 18 ay sonra bitecek taksitler için toplam 1 milyon 875 bin Euro daha ödeyecek.
 
269701-haber
 

Türkiye Kupası Final biletleri ne kadar? - Galatasaray - Fenerbahçe kupa finali biletleri


Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Antalya'da oynanacak maçın bilet fiyatlarıyla ilgili TFF'den açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre; finalin oynanacağı Antalya Stadyumu'nun her iki kulüp taraftarlarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilmesi; biletlerin 1. Kategori (Doğu ve Batı) 150, 2. Kategori (Kuzey ve Güney) 75 TL'den satılması kararlaştırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray taraftarları Doğu ve Kuzey, Fenerbahçe taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerden seyredebilecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!