comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (10 Mayıs 2016 Salı)

10 Mayıs 2016, Salı 17:28
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (10 Mayıs 2016 Salı)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik. 

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 10 Mayıs Salı basında çıkan Galatasaray haberleri
 

10 Mayıs Salı 2016 Galatasaray Haberleri  

 
13670-resim
 


Galatasaray'da futbolculardan şok karar 


Galatasaray'da uzun süredir paralarını alamayan futbolcuların idmanı boykot etme kararı aldıkları iddia edildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Beşiktaş derbisini kaybederek ligde 5. olup Avrupa yasağını savuşturma şansını ateşe atan ve umutlarını kupa finaline bağlayan Galatasaray'da, aylardır ödenmeyen paralar nedeniyle futbolcuların sabrı taştı...
Yaklaşık 5 aydır transfer taksitlerini ve maç başı ücretlerini alamayan futbolculara, yönetim mart ayı için senet vermişti. Ancak ödeme yapılamayınca, bu senetler değiştirilerek, bugün tarihli yeni senetlerin verildiği ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı futbolcular, kulübü zor durumda bırakmamak için martta senetler karşılığında UEFA için istenen “Alacağımız yoktur” belgesini imzalamış, mayısa kadar süre isteyen yönetime anlayış göstermişti. Ancak hiçbir olumlu gelişme olmadı. Futbolcuların, para alamamalarına rağmen medyada yer alan yüksek prim vaatlerine de anlam veremediği ve “Taraftarın önüne atılıyoruz” diyerek duruma tepki gösterdikleri bildirildi. 

 


Galatasaray'da sürpriz yerli teknik direktör 


Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına sürdüren Galatasaray'da Abdullah Avcı'nın ismi dillendirilmeye başlandı. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarı-Kırmızılı ekip yerli teknik direktör adayı olarak Abdulah Avcı'yı ön sıralara koydu.

Ersun Yanal'dan vazgeçen yönetimin Abdullah Avcı'da karar kıldığı ve yabancı hoca risk alınmaması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. 
 
269939-haber
 


Galatasaray'da Fernando Muslera şoku 


Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Mayıs 2016'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe kupa finalinde Fernando Muslera'nın oynamayacağı iddia edildi.  

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Uruguay'ın 28 Mayıs'ta Trinidad Tobago ile oynayacağı milli maç nedeniyle Galatasaray'ın, Uruguay'dan izin alamadığını ve bu nedenle Muslera'nın kupa finalinde forma giyemeyeceğini iddia etti.  
 


Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gönderme 


Galatasaray'ın devre arasında Çin'e sattığı Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından olay yaratacak bir paylaşımda bulundu. 

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesi, Fenerbahçe'nin de Başakşehir deplasmanından yenilgiyle ayrılması sarı lacivertlilerin şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Galatasaray'ın eski golcüsü Burak Yılmaz da sosyal medya hesabından 4 yıldızlı formayı paylaşarak "Saygı" şeklinde not düştü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!