comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Transfer Haberleri: Abdullah Avcı'dan Cimbom'a gönderme

29 Mayıs 2016, Pazar 16:00
Galatasaray Transfer Haberleri: Abdullah Avcı'dan Cimbom'a gönderme

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlayamadığı Galatasaray'a göndermede bulundu.

Galatasaray Transfer Haberleri - Süper Lig'in yeni sezonu öncesi teknik adam arayışlarını sürdüren Galatasaray, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın göndermesine maruz kaldı.
 

Abdullah Avcı'dan Galatasaray'a yanıt


Galatasaray'a olumsuz yanıt verdikten sonra Fotomaç Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı "Teklif aldığım takımların olmama sebebi günü kurtarmak istemeleri. Bu bir ego değil. Büyük takımlarda bir sezon bir şey yapıp, tarihte küçük bir yer almaktansa bir proje takımını geliştirmek beni daha çok heyecanlandırıyor." ifadeleni kullandı.
 

Abdullah Avcı'dan Emre Belözoğlu açıklaması


Emre Belözoğlu'nun sakin bir sezon geçirdiğinin hatılatılması üzerine konuşan Abdullah Avcı "Emre duygularıyla hareket ediyor. Ama artık başka bir geçişle her şeyi doğru kullanması gerektiğini öğrendi. Sevginin saygının olduğu, onun benimle benim onunla her şeyi paylaştığımız bir ortam oluştu. Bir senede çok önemli tecrübeler kazandı. Bundan sonraki süreçte de bu geçişleri doğru biçimde sürdürecektir." yorumunu yaptı.
 

Abdullah Avcı'dan Medipol Başakşehir açıklaması


Medipol Başakşehir'in Avrupa bileti alması hakkında konuşan Avcı "Sadece benim tarafımdan değil, kulüp tarafından da bakmak lazım. Algı seviyesi yüksek oyuncu grubuna sahibim, geri dönüşleri de istediğim gibi oluyor. Bütün sihir, kulübün başkanı ve yöneticiler kulübü yönetiyor, ben sahayı. Geçen sezon da 59 puan bu sezon da. Sıralama da aynı. İki sezondur toplam 34 takımın hepsinden puan almışız. İstatistikler şunu söylüyor. Oyun kalitem yüzde 25 artmış. Ligin topa sahip olma oranı en iyi 5 takımdan biriyiz. Oyunu doğru oynarsan, bunların geri dönüşleri olacak. Biz doğru yoldayız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!