comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray yönetiminden Riekerink'e eleştiri

11 Eylül 2016, Pazar 15:25
Galatasaray yönetiminden Riekerink'e eleştiri

Galatasaray yönetimi Kayserispor maçında yaptığı oyuncu değişiklikleri sonrasında Riekerink'i eleştirdi. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın, Kayserispor deplasmanında 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Riekerink'in oyuncu değişiklikleri takım içinde krize yol açtı.

Hollandalı teknik direktörün özellikle Selçuk İnan'ı 45. dakikada oyundan alması yönetimin de tepkisini çekti. 
"YANLIŞ YAPTIN HOCAM."

Galatasaray yönetimi Kayserispor maçının ardından Riekerink ile bir araya gelerek Hollandalı çalıştırıcıya yaptığı değişikliklerin yanlış olduğunu ve tercihlerinin takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Sarı kırmızılı idareciler, "Selçuk İnan ve Yasin'i ilk yarıda oyundan alarak yanlış yaptın hocam. Takıma zarar verdi." şeklinde Hollandalı çalıştırıcıyı eleştirdi. 

"DE JONG SADECE 3 İDMANA ÇIKTI"

Galatasaray yönetiminin Kayserispor maçı sonrası Riekerink'i eleştirme sebeplerinden biri de De Jong'un hazır olmamasından kaynaklandı. Yönetim, yeni transferlerden De Jong'un takımla birlikte sadece 3 idmana çıkmasından ötürü 45. dakikada Selçuk'un yerine oyuna girmesinin hatalı bir tercih olduğunu Riekerink'e bildirdi. 

KARAR KESİNLİKLE RİEKERİNK'İN

Öte yandan Selçuk İnan'ın, Kayserispor maçında 45. dakikada oyundan alınmasının ardından kulislerde "Sneijder istedi." yorumları yapılırken, bu değişikliğin tamamiyle Riekerink'in kendi kararı olduğu öğrenildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!