comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Tolgay Arslan'ı istiyor

15 Ocak 2014, Çarşamba 14:07

Almanya'da Çarşamba günleri yayınlanan haftalık Sport Bild dergisi bugün piyasaya çıkan sayısında Hamburg'un Türk oyuncusu Tolgay Arslan'a Galatasaray'ın talip olduğunu yazdı.

FutbolArena ÖZEL | Almanya'da Çarşamba günleri yayınlanan haftalık Sport Bild dergisi bugün piyasaya çıkan sayısında Hamburg'un Türk oyuncusu Tolgay Arslan'a Galatasaray'ın talip olduğunu yazdı. Dergi, Erdal Keser'in “Hamburg'a teklifimizi yazılı olarak ilettik. Teknik direktör Mancini Tolgay'ı kadroda görmek istiyor” sözlerine yer vererek oyuncunun menajeri ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Sport Bild Galatasaray'ın Tolgay Arslan'a 5 yıllık kontrat teklif ettiğini ve yıllık 2 Milyon Euro ücret önerdiğini de yazdı. 
 
Transfermarkt.de verilerine göre şu anda 2,8 Milyon Euro değer biçilen Tolgay Arslan'ın Hamburg''la 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Savunmaya dönük orta saha oyuncusu olan 23 yaşındaki Türk oyuncu Alman U-21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Paderborn alt yapısından 2003 yılında Dortmund genç takımına geçen Tolgay, sarı-siyahlı ekipte U-17 ve U-19 takımlarından oynadıktan sonra 2009 yılında Hamburg'a transfer olmuştu. 2010/11 sezonunda kiralık olarak 1 sezon Aachen forması da giyen Arslan, bu sezon Bundesliga'da 16 Almanya Kupası'nda 3 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Haber: Hüseyin ÖZKÖK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!