comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'dan İzmir Marşı açıklaması

29 Ocak 2017, Pazar 15:36
Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'dan İzmir Marşı açıklaması

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'dan Akhisar Belediyespor maçında söylenen İzmir Marşı ile alakalı bir açıklama yayınladı. 

FutbolArena - Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Spor Toto Süper Lig 19. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçında tribünlerde söylenen İzmir Marşı ile alakalı yazılı bir açıklama yayınladı. 

UltrAslan'dan İZMİR MARŞI AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA AÇIKLAMA!

Dün akşam tribünlerde tek ses tek yürek bağırdığımız İZMİR Marşı ile ilgili yapılan yorumlar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle şu bilinmelidir ki milyonlarca Galatasaray taraftarının sesi ve nefesi ultrAslan'ın kurulduğu günden itibaren siyasi ve politik olarak bir duruşu yada tarafı asla olmamıştır ve olmayacaktır.

Tribünlerde söylediğimiz İzmir Marşını kasıtlı olarak ülkemizin içinden geçeceği referandum süreciyle ilişkilendirmeye, EVET - HAYIR'a alet etmeye ve siyasi bir taraf oluşturmaya çalışmak saçmalıktan başka bir şey değildir.

Çünkü Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün adı ve fikirleri hiç bir kesimin ipoteği altında değildir ve asla olmayacaktır.

ultrAslan


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!