FutbolArena Özel - Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a gelen Hollandalı oynadığı futbol ve attığı gollerle Galatasaray'a hayat verdi. Hollanda ile birlikte Dünya Kupası'nda boy gösterecek Sneijder'in performansı oyuncunun Galatasaray'daki geleceğini de yakından ilgilendiriyor.
Transfer döneminde Galatasaray'ın en fazla düşündüren konu Sneijder'İ nasıl elinde tutacağı. Oyuncuya şimdiden gelen teklifler konuşulmaya başlarken Chelsea'nin ilgisi uzun zamandır biliniyor.
20 MİLYON EURO'YU VEREN ALIR
Galatasaray Yönetimi'nin belini büken konuysa bu güne kadar resmen açıklanmasa da Hollandalı oyuncunun sözleşmesinde bulunan serbest kalır maddesi.
Geçen sezon devre arasında 7.5 milyon Euro karşılığında Inter'den alınan Snijder'in sözleşmesinde 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var. Yani Dünya Kupası sonrası 20 milyon Euro'yu getiren takım Sneijder'İ götürebilir.
Galatasaray Yönetimi her ne kadar transfer edilecek konularda çalışmalarını sürdürse de sarı-kırmızılı idarecileri en fazla düşündüren konu bu: Ya Sneijder giderse!
Geçen sezon takıma katılan ve 2 sezon daha sözleşmesi bulunan Sneijder, Galatasary'dan yıllık 4.5 milyon Euro garanti para alıyor.

