comScore

Galatasaray - Sivasspor canlı izle, Galatasaray - Sivasspor şifresiz izle (Galatasaray - Sivasspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZL

23 Aralık 2018, Pazar 18:41
Galatasaray - Sivasspor canlı izle, Galatasaray - Sivasspor şifresiz izle (Galatasaray - Sivasspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZL

Galatasaray ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig 17. haftasında karşı karşıya gelecekler. Galatasaray - Sivasspor maçını saat 19:00'dan itibaren canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 17. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Sivasspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Sivasspor maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray - Sivasspor maçı saat 19:00'dan itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Galatasaray - Sivasspor maçını canlı izlemek isteyenler için Galatasaray - Sivasspor beIN Sports üzerinden canlı yayın bilgileri ve Galatasaray - Sivasspor maçına dair tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Galatasaray - Sivasspor maçı 11'leri


Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Ozan, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Eren Derdiyok

Sivasspor: Tolgahan, Douglas, Bjarsmyr, David Braz, Uğur, Ndinga, Hakan Arslan, Torje, Robinho, Emre Kılınç, Muhammet Demir


Galatasaray - Sivasspor maçı istatistikleri


Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 17. Hafta mücadelesinde, 26 puan 7 averaj ile 5. sırada yer alan Galatasaray, 24 puan 3 averaj ile 9. sırada yer alan Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı son 27 Süper Lig maçının 22'sini kazandı. Galatasaray son 14 resmi maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Sivasspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı ligdeki son 19 maçın 13'ünde sahadan yenik ayrıldı. Galatasaray, Halil Umut Meler yönetiminde 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Galatasaray oynadığı son 18 resmi maçta 17 gol atabildi.
 

Galatasaray - Sivasspor maç haberleri


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından pas ve destek çalışmaları yaptığı bildirildi. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışmasının yapıldığı kaydedildi. Emre Akbaba'nın fizyoterapistler eşliğinde salon çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Sarı-kırmızılılar, antrenmandan sonra tesislerde kampa girdi.
 

Galatasaray - Sivasspor maçı beIN Sports canlı yayın


Spor Toto Süper Lig 17. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Saat 19:00'da başlayacak olan Galatasaray - Sivasspor maçı beIN Sports'tan yayınlanacak. Galatasaray - Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler, maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray - Sivasspor canlı izle, Galatasaray - Sivasspor şifresiz izle, Galatasaray - Sivasspor bein sports canlı izle, Galatasaray - Sivasspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray - Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için bilmeniz gerekenlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!