comScore

Galatasaray - Kayserispor canlı izle, Galatasaray - Kayserispor şifresiz İZLE (Galatasaray - Kayserispor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

20 Nisan 2019, Cumartesi 18:37
Galatasaray - Kayserispor canlı izle, Galatasaray - Kayserispor şifresiz İZLE (Galatasaray - Kayserispor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Galatasaray - Kayserispor Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek için bilmeniz gereken detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Kayserispor maçı 11'leri belli oldu. Galatasaray - Kayserispor saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçı beIN Sports'tan yayınlanacak. Galatasaray - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Galatasaray - Kayserispor maçına dair tüm bilgileri haberimizde derledik. 
 

Galatasaray - Kayserispor maçı 11'leri


Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Emre Akbaba, Belhanda, Diagne

Kayserispor'un 11'i:  Lung, Lopes, Kana Biyik, Levent, Kucher, Sapunaru, Hasan Hüseyin, Deniz, Chery, Umut, Kravets


Galatasaray - Kayserispor maçı kadro haberleri


Galatasaray'da kart cezalısı durumundaki Christian Luyindama ve Henry Onyekuru'nun yanı sıra teknik kararla kadro dışı kalan Eren Derdiyok, Kayserispor maçında forma giyemedi. Kayserispor'da ise sakatlıkları bulunan Sakıb Aytaç, Mensah, Asamoah Gyan ve Şamil Çinaz, Galatasaray mücadelesinde takımlarını yalnız bıraktılar.
Kalede yeniden Fernando Muslera'yı tercih eden Fatih Terim, Luyindama'nın yokluğunda savunma dörtlüsünü Mariano, Ryan Donk, Marcao ve Yuto Nagatomo'dan kurdu. Hazır duruma gelen Yuto Nagatomo sakatlığının ardından yeniden 11'de yer aldı. Orta sahada Fernando ve Badou Ndiaye'nin önünde Belhanda forma gitdi. Onyeku'nun cezalı olduğu maçta kanatlarda Feghouli ve Emre Akbaba'yı tercih eden Fatih Terim'in gol silahı Mbaye Diagne oldu.


Galatasaray - Kayserispor maçı istatistik haberleri


Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşacak. Bugüne kadar 45 kez lig maçlarında karşılaşan iki ekip, İstanbul'da ise 23. kez birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacaklar. Geride kalan 22 maçta Galatasaray 18 kez galip gelirken 2 kez de Kayserispor kazandı. 2 maçta da eşitlik bozulmadı. Bu müsabakalarda Galatasaray 64 gol atarken İstikbal Mobilya Kayserispor ise sadece 15 gol atabildi. İki takım arasındaki en farklı galibiyet 2015-2016 sezonunda elde edildi. O maçı Galatasaray 6-0 kazanmıştı. Kayseri temsilcisi ise 2013-2014 ve 2016-2017 sezonlarında İstanbul'da 3 puan almayı başarmıştı. (İHA)
 

Galatasaray - Kayserispor beIN Sports canlı yayın


Galatasaray - Kayserispor Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesi Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Galatasaray - Kayserispor maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçını beIN Sports yayınlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray - Kayserispor canlı izle, Galatasaray - Kayserispor şifresiz izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports canlı izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray - Kayserispor maçı canlı yayın bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!