comScore

Galatasaray Haberleri Galatasaray Transfer Haberleri (Danny Welbeck, Jonathan Soriano, Alan Carvalho, Manchester City 14 Aralık 2018)

14 Aralık 2018, Cuma 09:42
Galatasaray Haberleri Galatasaray Transfer Haberleri (Danny Welbeck, Jonathan Soriano, Alan Carvalho, Manchester City 14 Aralık 2018)

Galatasaray Haberleri arasında günün öne çıkan transfer iddialarını derledik.Danny Welbeck, Jonathan Soriano, Alan Carvalho için transfer iddiaları iddiaları ön plana çıkıyor. Ayrıca bugün de Manchester City ile ilgili yapılan transfer çalışmalarındaki detaylar konuşulmaya başlandı. Galatasaray Transfer Haberleri arasında 14 Aralık Cuma günü dikkat çeken iddialar haberimizde.

Galatasaray Transfer Haberleri yeni isimlerle gündeme geldi. Golcü arayışını sürdüren Galatasaray ile ilgili son dakika gelişmeleri bu haberde. Galatasaray Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerinde neler var? Galatasaray Haberleri arasında Danny Welbeck, Jonathan Soriano ve Alan Carvalho isimleri bulunuyor. Galatasaray'daki transfer gelişmeleri haberimizde...
 

Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray, Danny Welbeck'i transfer edecek mi? (14 Aralık Cuma)


Akşam'ın haberine göre, Galatasaray'dan Danny Welbeck harekatı. Sarı-Kırmızılılar, hücumdaki sıkıntıları çok yönlü forvet Danny Welbeck'le çözmeyi düşünüyor. Sezon başında Arsenal'le transferi için görüşmeler yapılmıştı ancak bir sonuç çıkmamıştı. İngiliz ekibinin yeni Hocası Unai Emery, 28 yaşındaki İngiliz forvetin gitmesine razı olmamıştı. Emery, Welbeck'i rotasyon sisteminde her noktada kullandı. Ancak kasım ayında Sporting Lizbon karşılaşmasında sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık Arsenal'in de planlarını bozdu. Topçular, yolları ayımayı düşünüyor.


 

Galatasaray'ın Ocak ayında yapmayı düşündüğü folcü transferleri


G.Saray, Ocak ayında kadrosunu en az bir golcüyle takviye etmekte kararlı... Yönetim, 5 golcü üzerinde duruyor. Adaylar ise Çin Ligi'nde forma giyiyor. Sarı-Kırmızılılar'da golcü transferinde öne çıkan ilk isim Alan Carvalho. Brezilyalı oyuncunun Evergrande ile olan sözleşmesi 19 Ocak'ta sona eriyor. Bir diğer aday ise Jonathan Soriano. 33 yaşındaki İspanyol golcünün Guoan ile olan sözleşmesi ay sonunda bitiyor. G.Saray bonservis ücreti ödemek istemediği için bu oyuncularla temaslarını hızlandırdı. Aslan'da diğer adaylar, Lunengli Graziano Pelle ve Diego Tardelli ile Shenhua'lı Demba Ba... G.Saray taraftarı Ocak ayında iki golcü alınmasını istiyor.
 

Galatasaray'ın Manchester City ile yaptığı transfer görüşmesi


Fanatik'in haberine göre, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İngiltere seyahatinden iyi haberle döndü. Uzun süredir görüştüğü İngiliz kulübünün daveti üzerine önceki gün Manchester'a giden Cengiz, ‘bedelsiz futbolcu kiralama' teklifinde bulunduğu City yetkililerinden olumlu yanıt aldı. Başkan Cengiz, petrol devi BP'nin üst düzey yöneticilerinden Tufan Erginbilgiç'in aracılık ettiği görüşmelerde Manchester City'e, “Kadroya giremeyen oyuncularınızı bedelsiz olarak bize verin. Galatasaray'da oynayıp kendini geliştirsin, herkes kazansın” dedi. Daha önce iki kez Galatasaray'a kiraladığı Jason Denayer'i, sarı kırmızılı takımda gösterdiği gelişim sayesinde 6.5 milyon Euro'ya Lyon'a satan Manchester City yöneticileri, Galatasaray'ın bu teklifini kabul etti. Ocak ayında kadrosunu 2 santrfor, 1 stoperle güçlendirmeyi planlayan sarı kırmızılılar şimdi İngiliz kulübünün kendilerine vereceği oyuncu listesini beklemeye başladı.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!