comScore

Galatasaray - Augsburg canlı izle, Galatasaray - Augsburg şifresiz izle (Galatasaray - Augsburg hazırlık maçı canlı yayın)

25 Temmuz 2019, Perşembe 19:35
Galatasaray - Augsburg canlı izle, Galatasaray - Augsburg şifresiz izle (Galatasaray - Augsburg hazırlık maçı canlı yayın)

Galatasaray hazırlık maçında saat 20:00'da Augsburg ile karşılaşacak. Galatasaray - Augsburg hazırlık maçı Smart Spor'dan yayınlayacak. Galatasaray - Augsburg maçını aynı zamanda Augsburg kulübü resmi youtube hesabı da canlı olarak yayınlayacak. Galatasaray - Augsburg maçını canlı ve şifresiz izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçında Bundesliga'nın Augsburg takımıyla karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Augsburg maçı saat 20:00'da başlayacak. Galatasaray - Augsburg maçı saat 20:00'den itibaren Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. Galatasaray - Augsburg maçını canlı izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray - Augsburg canlı izle, Galatasaray - Augsburg şifresiz izle, Galatasaray - Augsburg smart spor izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray - Augsburg maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray - Augsburg maçına dair tüm bilgiler haberimizde. 


Galatasaray - Augsburg maçı 11'leri:


Galatasaray'ın 11'i: İsmail Çipe, Linnes, Marcao, Ahmet, Emre, Donk, Adem Büyük, Yunus, Jimmy Durmaz, Babel, Erencan Yardımcı
 

Galatasaray - Augsburg hazırlık maçı haberleri


Galatasaray, 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Seefeld kasabasında sürdürdüğü yeni sezon çalışmalarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.  Günün medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen ilk idmanına core aktivasyon çalışmasıyla başlandı.  Daha sonra kuvvete dayalı kumda sıçrama çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde dar alan oyunlarıyla oyunsal formda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Eski oyunculardan Zvjezdan Misimovic, sabah antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Fatih Terim'e yeni sezon için başarılar diledi. Günün ikinci antrenmanına eğitsel oyun ile ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunları oynandı. Ana bölümde Fatih Terim yönetiminde sınırlı alanda taktik çalışma gerçekleştirildi. (İHA)


 

Galatasaray'ın hazırlık maçları programı:


19 Haziran'da Red Bull Leipzig ile oynayacak olan Galatasaray'ın ikinci rakibi de belli oldu.  Sarı kırmızılılar 25 Temmuz'da Bundesliga ekibi Augsburg ile hazırlık maçı oynayacak. Galatasaray, yurt dışı kamp etabındaki ikinci maçında ise bir diğer Almanya Bundesliga takımı Augsburg ile mücadele edecek. Tivoli-Neu Stadı'nın bir kez daha ev sahipliği yapacağı müsabaka, 25 Temmuz Perşembe günü yerel saatle 19.00'da (TSİ 20.00) başlayacak.
 

Galatasaray - Augsburg maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Galatasaray yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Augsburg ile karşılaşacak. Galatasaray - Augsburg maçı saat 20:00'da başlayacak. Galatasaray - Augsburg maçı saat 20:00'da başlayacak. Galatasaray - Augsburg maçını Smart Spor naklen yayınlayacak. Galatasaray - Augsburg maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray - Augsburg canlı izle, Galatasaray - Augsburg şifresiz izle, Galatasaray - Augsburg smart spor izle, Galatasaray - Augsburg smart spor canlı izle, Galatasaray - Augsburg youtube izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray - Augsburg maçını aynı zamanda Augsburg kulübünün resmi youtube kanalı da canlı olarak yayınlayacak. 
CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!