comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray - Akhisar maçında TT Arena'da tribünler boş kaldı

28 Ocak 2017, Cumartesi 18:36
Galatasaray - Akhisar maçında TT Arena'da tribünler boş kaldı

Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçına sarı kırmızılı taraftarlar ilgi göstermedi ve TT Arena'da tribünler boş kaldı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 19. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı öncesi TT Arena stadında tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı. 


Galatasaray - Akhisar Belediyespor taraftar sayısı


Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Karabükspor'a 2-1 kaybeden Galatasaray'da taraftarların yönetim ve teknik direktör Riekerink'e olan tepkilerinin ardından, Akhisar Belediyespor maçına çok fazla ilgi göstermedikleri görüldü. Öte yandan İstanbul'da son derece soğuk bir havanın da olması TT Arena'da tribünlerde büyük boşluklar oluşmasına neden oldu. 

RIEKERINK'TEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMASI
"Karabük maçından sonra araya kupa maçı girdi. Şimdi Beşiktaş derbisine kadar 3 maçımız var. Akhisar, Kayseri ve Rize'ye gideceğiz sonra. Derbiye kadar en iyi sonuçları alarak çıkmak istiyoruz. Kendi sahamızda ne yapmamız gerektiğini ve sorumluluğumu billiyoruz."

İLK 11 KARARI

Yeni transfer Garry Rodrigues'i yine ilk 11'e almayan Riekerink, kanatlarda Bruma ve Yasin Öztekin'i tercih etti.

Nigel de Jong'un yokluğunda Selçuk İnan'ın yerine Josue'ye görev veren Hollandalı çalıştırıcı, kart cezasını tamamlayan Sneijder'i 10 numara pozisyonunda sahaya sürdü.

Galatasaray'ın gol silahı ise Japonya'ya transferi gündemde olan Lukas Podolski oldu. Eren Derdiyok yedek kulübesinde yer buldu.

Galatasaray 11'i: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, Josue, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

Galatasaray'ın yedekleri: Cenk Gönen, Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Chedjou, Cavanda, Eren Derdiyok




 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!