comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray - Akhisar maçında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gönderme

28 Ocak 2017, Cumartesi 20:09
Galatasaray - Akhisar maçında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gönderme

Galatasaray taraftarları Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 19. haftasında oynanan Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında sarı kırmızılılar 4 gol birden bulurken, üst üste gelen gollerin ve farklı skorun ardından TT Arena'dakİ Galatasaray taraftarları Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu. 

MAÇ BAŞLAYINCA İZMİR MARŞI
Galatasaray taraftarları, Akhisar Belediyespor maçının başlama düdüğüyle birlikte TT Arena'da İzmir marşını söylediler. 


Galatasaray taraftarlarından Aziz Yıldırım'a askerlik göndermesi


Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçının ilk yarının sonlarına doğru TT Arena'da sarı kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik askerlik tezahüratı yaparak göndermede bulundu.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe kulübünün Ocak ayı Divan Kurulu toplantısında Aziz Yıldırım'ın açıklamaları bir hayli gündem olmuştu. 

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Karabükspor'a 2-1 kaybeden Galatasaray'da taraftarların yönetim ve teknik direktör Riekerink'e olan tepkilerinin ardından, Akhisar Belediyespor maçına çok fazla ilgi göstermedikleri görüldü. Öte yandan İstanbul'da son derece soğuk bir havanın da olması TT Arena'da tribünlerde büyük boşluklar oluşmasına neden oldu.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında ilk 45 dakikayı 4-0 önde kapattı. Goller Semih Kaya, Bruma (2) ve Yasin Öztekin'den geldi. Sarı Kırmızılılar ilk 45 dakikada son derece üstün ve rahat bir futbol ortaya koydu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!