comScore

Futbolcularına tokat atan Halit Kurt'un cezası belli oldu (Kayseri Meysuspor Hali Kurt)

28 Ekim 2019, Pazartesi 18:21
Futbolcularına tokat atan Halit Kurt'un cezası belli oldu (Kayseri Meysuspor Hali Kurt)

Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt'a, soyunma odasında futbolculara tokat atmasının ardından verilen cezası belli oldu. 

FutbolArena - Kayseri'de Meysuspor'u çalıştırdığı dönemde 3 yıl önce futbolcuları soyunma odasında tokatlayan ve küfür eden Halit Kurt'un cezası belli oldu. 

Antrenör Halit Kurt'a 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 resmi maçtan men cezası verildi.


Halit Kurt kimdir?


Antrenör Halit Kurt, soyunma odasında futbolculara tokat atmasıyla ilgili Fanatik'e şu açıklamaları yapmıştı:
"Bu soyunma odasında bir reflekstir. Bir ailenin yatak odası nasıl gizemliyse ve mahremse soyunma odası da bir antrenör için özeldir. Orada kızar da, döver de, sever de her şey yapar. Mesela ben doktor kontrolü olmadan 10 kilo kaldıramam ama bir oyuncumun bacağı alçıya alındığı için geçe üçte sırtımda evine çıkardım. 70 kilo çocuk mesala... Zamanı geliyor çocuğu sırtında alıp üçüncü kata çıkarıyorsun yeri geliyor bu böyle yani. Bizi yetiştiren hocalarda da vardı. Yoksa art niyetli, sadist, psikopat ruhlu bir insan değilim. Ben de üniversite okudum. Halkla İlişkiler mezunu bir insanım. Video yayılmasa iyiydi ama allah var, oyuncularımın hepsi arkamda, yanımda. Ben de onları her zaman ki gibi severim. Askerliğe uğurluyorum. Evleniyor düğününe gidiyorum. Hepsiyle bir aile ortamında görüşürüz. Eşimi de alıp giderim. Onlar bize gelir. Hepsiyle birlikte aile ortamındayız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!