comScore

FutbolArena TV

FutbolArena akşam haberleri turu (28 Kasım 2018)

28 Kasım 2018, Çarşamba 18:39

FutbolArena TV ekibi 28 Kasım Çarşamba akşamından öne çıkan haberleri derledi.

Kulüpler Birliği yazılı bir açıklama yayınlayarak Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya hakkında verilen kararların geri çekilmesini istedi. Kulüpler Birliği, 17 kulübün ortak kararıyla Galatasaray - Konyaspor maçından sonra MHK'nın Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verdiği kararın geri çekilmesini talep etti. Yazılı açıklamanın bir bölümünde, "Bu kararla ilgili geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz" ifadeleri yer aldı.

Everton forması giyen Cenk Tosun, Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu söyledi. Goal'e konuşan Cenk Tosun, "Everton'da gerçekten harika bir atmosfer ama Beşiktaş'taki her şey çok farklıydı. Beşiktaş dünyanın en iyi taraftarına sahip kulübü. Everton taraftarlarıyla da birbirlerine benziyorlar" dedi.

Galatasaray'ın 18 yaşındaki oyuncusu Ozan Kabak ile ilgili transfer iddiaları çıkmaya devam ederken şu ana kadar resmi bir teklif kulübe ulaşmadı. Ozan Kabak için şu ana kadar ne Galatasaray Kulübü'ne ne de menajerine ulaşan bir teklif var. Adı geçen kulüplerden biri olan Inter'den resmi teklif gelmese de scout ekipleri Ozan'ı yakından takip ediyor.

Fenerbahçe'de performansıyla hayal kırıklığı yaratan Benzia'nın devre arasında takımına geri gönderilmesi gündeme geldi. Sarı-Lacivertli takımın gündeminde ise Xeka'nın olduğu öne sürülüyor. Fransız basınındaki haberlere göre, Benzia'dan umduğunu bulamayan Fenerbahçe, oyuncuyu takımına göndermek istiyor. Fenerbahçe'bir diğer alternatifinin de Benzia'yı verip yerine yine Lille'den Xeka'yı kiralamak. Comolli'nin Portekizli orta saha oyuncusunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği iddia edildi. 

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un, muhabirin sorusunu çeviren Fransız çevirmenin sesine gösterdiği tepki gülüşmelere yol açtı.

Süper Lig'de 13. hafta geride kalırken sokaktaki vatandaşlardan şampiyonluk için tahminleri aldık. İşte futbolseverlerin cevapları

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk basın mensuplarına yaptığı açıklamada hakemlere sert eleştiriler getirdi.

Yeni Malatyaspor'un yıldız oyuncusu Danijel Aleksic, ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

 

VİDEO ÖNERİLERİ

SON VİDEOLAR