26 Kasım 2018, Pazartesi 17:15
FutbolArena TV ekibi 26 Kasım Pazartesi gününden öne çıkan haberleri derledi.
Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerginlik endişe yarattı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın, Moskova'daki Türkiye Büyükelçiliği ile sürekli irtibat halinde olduğu ve şu anda karşılaşma ile alakalı herhangi bir riskli durumun bulunmadığı bilgisi verildi.
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, hakkında ortaya atılan 'Açıklama yapacak' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Aziz Yıldırım, Aralık ayında divanda açıklama yapacağı iddialarını yalanlayarak, "onur ve şerefle yürüttüğüm 20 yıllık Fenerbahçe Başkanlık görevi boyunca beni tanımış olanlar bilirler ki, herhangi bir demeç verme gibi bir planım olursa, bunu 3'üncü şahıslardan değil, bizzat benim ağzımdan öğrenirsiniz." dedi.
Beşiktaşlı futbolcu Ryan Babel'in sosyal medyada bir taraftara verdiği yanıt olay yarattı. Beşiktaşlı Babel, sosyal medyadan kendisine "Kasımpaşa'da 200 bin euroya oynamak ister misin?" şeklinde soran taraftara, "Annenin yanına gelmemi ister misin?" diye yanıt verdi. Babel ardından verdiği cevap nedeniyle özür diledi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in peşinde. İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre; Arsenal, Cengiz Ünder için Roma'ya 50 milyon euro teklif etmeyi planlıyor.