comScore

Fransa'da ligler için ön tarih belirlendi

13 Nisan 2020, Pazartesi 20:43
Fransa'da ligler için ön tarih belirlendi

Fransa Futbol Federasyonu ön tarih belirledi. Ligler ne zaman başlayacak? Federasyon kurulları ön planlamayı yaptı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Futbol Federasyonu liglerin ne zaman başlayacağı konusunda ön tarih belirledi. Fransız basınındaki haberlere göre, 3 - 17 Haziran tarihleri arasında liglerin başlatılması planlanıyor. 

Fransız basınında L'Equipe'in haberine göre, Fransa Futbol Federasyonu Koronavirüs vaka verileri ve ülkedeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek liglerin yeniden 3 - 17 Haziran tarihleri arasında başlatmayı planlıyor. Federasyon buna göre ise sezonu 25 Temmuz'da bitirmeyi hedefliyor. 
 

Koronavirüsten nasıl korunulur? Koronavirüs korunma yolları neler? Koronavirüs için ne yapılmalı? Koronavirüs tedavisi var mı?


Vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında koronavirüs belirtilerinin yanında koronavirüs tedavisi de araştırılıyor. Uzman değerlendirmelerine göre koronavirüs aslında normal gribal enfeksiyondan çok da farklı belirtilere sahip değil. Koronavirüs kapmamak için ellerin sık sık bol sabunu suyla yıkanması gerektiği belirtiliyor. Koronavirüs şüphesi olan hastaların vakit kaybetmeden hastanelere başvurarak gerekli testleri yaptırması gerektiği ifade ediliyor. 
Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!