comScore

Fransa Türkiye canlı izle, Fransa - Türkiye hangi kanalda? (Milli maç hangi kanalda?)

14 Ekim 2019, Pazartesi 21:15
Fransa Türkiye canlı izle, Fransa - Türkiye hangi kanalda? (Milli maç hangi kanalda?)

Fransa - Türkiye maçı saat 21:45'te başlayacak. Fransa - Türkiye maçını canlı izlemek isteyenler için Fransa - Türkiye canlı izle ve Fransa - Türkiye canlı yayın bilgileri başta olmak üzere Fransa - Türkiye maçına dair tüm detaylar haberimizde. 

FutbolArena - A Milli takımımız Euro 2020 elemelerinde grupta deplasmanda, Fransa ile karşılaşacak. Milli takımımız Fransa maçı öncesi grupta 18 puanla lider durumda bulunuyor. Fransa ise aynı puanda ikinci sırada yer alıyor. Fransa - Türkiye maçı saat 21:45'te başlayacak. Fransa - Türkiye maçı hangi kanalda? Fransa - Türkiye maçı canlı izle şeklinde arama yapanlar için Fransa - Türkiye maçına dair tüm bilgiler haberimizde. 
 

Fransa - Türkiye maçı 11'leri


Fransa: Mandanda; Pavard, Varane, Lenglet, Lucas Hernandez; Sissoko, Tolisso; Coman, Griezmann, Matuidi; Ben Yedder

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar, Merih Demiral, Umut, Mahmut, Ozan Tufan, Okay, Kenan Karaman, İrfan Can Kahveci, Burak Yılmaz
 

Fransa - Türkiye maçı Milli takım Euro 2020 puan durumu


H Grubu'nda günün diğer maçlarında ise Moldova Arnavutluk'u, İzlanda da Andorra'yı ağırlayacak. Grupta yaptığı 7 maçta 6 galibiyet alan ve 1 mağlubiyet yaşayan ay-yıldızlı ekip, 18 puan ile lider durumda bulunuyor. Aynı puana sahip Fransa ikinci, 12 puanlı İzlanda ise üçüncü sırada yer alıyor.
 

Fransa - Türkiye milli maç haberleri


Bu akşam oynanacak olan Fransa-Türkiye karşılaşması Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Kent Meydanı'na kuracak olduğu dev ekrandan izlenilebilecek. A Milli Futbol Takımı 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8'inci maçında deplasmanda Fransa ile karşılaşacak. 21.45'te başlayacak maç Aydın Atatürk Kent Meydanı'ndaki dev led ekrandan canlı yayınlanacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Milli heyecana davet etti. EURO 2020 eleme maçında Fransa ile karşılaşacak olan milli takıma destek için taraflar saatler öncesinden stat gitti. 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) eleme maçında Türkiye bu akşam TSİ 21.45'de Fransa ile karşılaşacak. Maç öncesi taraftarlar milli maç coşkusunun stat çevresinde yaşadı. Dev Türk bayrakları ile stada giden taraftarlar, millilere destek için tezahüratlarda bulundu. (İHA)

Fransa - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?


A Milli takımımız Euro 2020 elemelerinde gruptaki kritik maçında deplasmanda Fransa ile karşılaşacak. Fransa - Türkiye maçı Stade de France'da oynanacak. Fransa - Türkiye maçı saat 21:45'te başlayacak. Fransa - Türkiye maçını canlı izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Fransa - Türkiye hangi kanalda? Fransa - Türkiye canlı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fransa - Türkiye maçı saat 21:45'ten itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!