comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fiorentina'nın Mario Gomez planı - Beşiktaş Transfer Haberleri

20 Mayıs 2016, Cuma 10:00
Fiorentina'nın Mario Gomez planı - Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş'taki geleceği merak edilen Mario Gomez için Fiorentina'nın farklı bir plan yaptığı ortaya çıktı. Son dakika Beşiktaş transfer haberleri. Mario Gomez'in transferinde son durum.

FutbolArena - Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta takımın yıldızı Mario Gomez'in geleceği merak ediliyor. Siyah beyazlı yönetim yıldız golcüyü takımda tutmak isterken, Alman panzerinin vereceği karar belirsizliğini koruyor.
 

Fiorentina, Mario Gomez'i satacak mı?


Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş ile sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmayan Mario Gomez'in kariyerine hangi kulüpte devam edeceği belirsizliğini korurken, Alman golcüyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gomez'in menajeri Uli Ferber ve Fiorentina Sportif Direktörü Daniele Prade'nin Mayıs ayının son haftasında oyuncunun durumunu görüşmek için sözleştikleri ortaya çıktı.

İtalya'da gerçekleşecek kritik zirvede Mor Menekşeler'in, Mario Gomez'e, ‘bekle' mesajını ileteceği öne sürüldü. Alman futbolcunun bonservisinin bedava verilmesi yönünde talepte bulunduğu, ancak kulüp sahibi Della Valle'nin bu isteği geri çevirdiği belirtildi. Bu sezon çıkışta olan Gomez'in, EURO 2016'da Almanya formasıyla daha da parlayacağını hesaplayan İtalyan ekibinin, bu yüzden kendisini dev turnuva sonrasında yüksek bir fiyatla satmanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.
Gomez'in menajeri Uli Ferber de İtalya'da açıklamalarda bulundu. Ferber, “Ne olacağını hâlâ ben de bilmiyorum. Fiorentinalı yetkililerle bir toplantı yapacağız. Gomez'in, Fiorentina'da kalma ihtimali de var. Sonuçta 1 yıllık kontratı olduğunu ve buna saygı duyulması gerektiğini unutmamak gerekir” diye konuştu.

Fiorentina Kulübü, vergiler ve bonuslar dahil yıllık maliyeti yaklaşık 11 milyon euro olan Mario Gomez'i kesin olarak elden çıkarmak istiyor. İtalyanlar sezon başında yapılan özel sözleşmeye göre Alman golcüden elde edeceği bonservis gelirinin yüzde 50'sini Beşiktaş'a ödeyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!