comScore

Fethullah Gülen öldü mü? Son dakika Fethullah Gülen öldü iddiası (Fethullah Gülen nerede, yaşıyor mu?)

27 Temmuz 2018, Cuma 15:56
Fethullah Gülen öldü mü? Son dakika Fethullah Gülen öldü iddiası (Fethullah Gülen nerede, yaşıyor mu?)

Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in öldü haberi gündeme oturdu. Son dakika Fethullah Gülen öldü iddiası vatandaşlar tarafından büyük yankı uyandırdı. Fethullah Gülen gerçekten öldü mü? Fethullah Gülen yaşıyor mu? Fethullah Gülen nerede? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen öldü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Amerika'da kaçak bir hayat sürdüren FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen yaşıyor mu? Prof. Dr Cevat Akşit, FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in öldüğünü iddia etti. Son dakika Fethullah Gülen öldü mü? Detaylar haberimizde.


Fethullah Gülen öldü mü? Son dakika Fethullah Gülen öldü iddiası


FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen öldü iddiası ortaya atıldı. Prof. Dr Cevat Akşit, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamını sürdüren FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in öldüğünü ve cesedinin yahudi mezarlığına gömüldüğünü iddia etti. Gerçekten Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen yaşıyor mu? Sık sık sağlık problemleri yaşayan ve saklandığı Amerika Birleşik Devletleri'nde zaman zaman operasyonlar geçiren Fethullah Gülen öldü mü? Son dakika Fethullah Gülen öldü haberlerini sizler için derledik.

Sık sık sosyal medyadan Fethullah Gülen'in öldüğü yönünde iddialar gündeme bomba gibi düşüyor. Bu kez iddia Prof. Dr Cevat Akşit'ten geldi. Prof. Dr Cevat Akşit, Fethullah Gülen'in öldüğünü ve cesedinin yahudi mezarına konduğunu söyledi.
''ÇOKTAN ÖLDÜ''

''Yoksa bizim polisimiz onu buraya getirecekti. Şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü'' dedi.


Fethullah Gülen nerede saklanıyor? Fethullah Gülen yaşıyor mu?


Fethullah Gülen'in kısa süre önce de kanser olduğu iddiası gündeme gelmişti. Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı bilinen FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in ölüp, ölmediği ise henüz doğrulatılamadı.
 

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ HABERLERİNE YAPILAN YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!