comScore

Bursaspor Bursaspor

Recep Bölükbaşı: 'Fernandao, Bursa'da kalmak istiyor'

14 Mart 2015, Cumartesi 15:12
Recep Bölükbaşı: 'Fernandao, Bursa'da kalmak istiyor'

Bu sezon attığı gollerle transfer piyasasının gözde oyuncularından olan Bursasporlu forvet Fernandao için ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

FutbolArena Özel - Fanatik gazetesi, Fenerbahçe'nin yeni sezon için Bursaspor'da attığı gollerle dikkat çeken Fernandao ile anlaştığını duyurdu.
 
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Futbolarena'ya yaptığı özel açıklamalarda bu haberlere isyan etti.
 
"FERNANDAO BURSA'DA ÇOK MUTLU"
 
Bölükbaşı, "Fernandao, Bursaspor'da çok mutlu. Gayet iyi bir takımımız ve çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Fernandao, Atletico Paranaense'den kiralık bir oyuncumuz doğru. Ancak bu oyuncunun bonservisi adına opsiyonu yani öncelik hakkı bizimdir Bursaspor'undur. Medyada sürekli rakiplerimizin oyuncuyla anlaştığı haberleri çıkıyor. Ben de anlam veremiyorum." dedi. 
 
"O BURADA KALMAYA NİYETLİ"
 
Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor. Brezilya kulübüyle temas halindeyiz. Bonservis için görüşmeler yapıyoruz. Sözleşmede yazan bir bedel var. Oyuncuyu bonservisiyle Bursaspor'a katmak için her şeyi yapıyoruz. O da burada kalmaya niyetli" diye konuştu.

Haber: Ertan Süzgün 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!