comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fenerbahçe - Beşiktaş U21 Ligi maç özeti ve golleri

03 Aralık 2016, Cumartesi 15:30
Fenerbahçe - Beşiktaş U21 Ligi maç özeti ve golleri

U21 Ligi'nde lider Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında ikinci yarıda yediği gollerle farklı mağlup oldu.

FutbolArena - U21 Ligi'nde 13. haftada Dereağzı tesislerinde oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde siyah beyazlılar ikinci yarının başında bulduğu peş peşe gollerle farka gitti. Beşiktaş, Muhammed Enes, Oğuzhan Aydoğan ve Sedat'ın golleriyle Fenerbahçe karşısında 3-1 galip geldi. 


Fenerbahçe - Beşiktaş maç özeti ve golleri


U21 Ligi'nde 12. haftanın sonunda 29 puanla lider durumda olan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda iki takımda da gol bulamazken, ikinci yarıya hızlı giren Beşiktaş peş peşe bulduğu gollerle farka gitti. 

Siyah beyazlılar 50. dakikada Muhammed Enes'in golüyle 1-0 öne geçerken, bu golden 5 dakika sonra sahneye çıkan Oğuzhan Aydoğan skoru 2-0'a getirdi. Özellikle 2-0'dan sonra daha tehlikeli ataklar gerçekleştiren siyah beyazlılar 63. dakikada Sedat'ın golüyle farkı 3'e çıkardı. 
Fenerbahçeli futbolcuların 3-0'dan sonra yaşadıkları moral bozukluğunun ardından Beşiktaş takımı oyunu daha rahat kontrol etmeye başladı. Son dakikalarda ise sarı lacivertliler farkı 1'e düşürdü.

U21 LİGİ'NDE SON DURUM

U21 Ligi'nde 13 hafta geride kalırken Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanında 3-1 kazanarak 30 puana yükseldi ve rakibinin 1 puan önüne geçti. Ligin flaş takımlarından Gençlerbirliği ise Pazar günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Başkent ekibinin yaşayacağı olası bir puan kaybı halinde siyah beyazlılar 13. haftayı lider olarak kapatabilir. 

Beşiktaş U21 Ligi'nde önümüzdeki hafta kendi sahasında Bursaspor'u konuk ederken; Fenerbahçe ise deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. 

MAÇIN TÜM GOLLERİNİ 
İZLEYİN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!