FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de maçın planı hazırlandı.
Süper Lig’de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hazırlıklar sürüyor.
Sarı lacivertliler, ezeli rakibini deplasmanda devirerek şampiyonluk yarışının dışında bırakmak istiyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş’ı devirmenin planını yaptı.
Kocaman’ın, Başakşehir’i 2-0 mağlup ettiği maçta uyguladığı sistemin aynısını ezeli rakibi karşısında da uygulama kararı aldığı öğrenildi.
Beşiktaş analizini kanatlar üzerinden yapan deneyimli çalıştırıcının, Başakşehir maçının yıldızı olan Giuliano ve Fernandao’dan rakip savunmaya pres yapmalarını istediği belirtildi.
Siyah-Beyazlılar’ı etkili olduğu kanat ataklarında durdurduktan sonra cezalı Talisca ve Pepe’nin yokluğunda göbekten vurmayı hedefleyen Kocaman, sağ kanatta Isla-Dirar, solda İsmail-Aatıf ikilisini önlü arkalı oynatmayı planladığı öğrenildi. (Fanatik)