comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe resmi açıklamayı yaptı!

03 Şubat 2016, Çarşamba 18:40
Fenerbahçe resmi açıklamayı yaptı!

Fenerbahçe'de birçok oyuncu sene sonunda serbest kalıyor. Fenerbahçe kulübü bu konu ile ilgili resmi sitesinden açıklama yaptı. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe'de sözleşmeleri bu sezon sonu bitecek Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin gibi yıldız isimlerin durumu belli oluyor.

Sarı lacivertli kulüp bugün Gökhan Gönül ile ile ilgili çıkan bir haberle ilgili açıklama yaptı. Bu açıklamanın son bölümünde ise önemli bir detay vardı.

Sözleşmeleri sona eren oyuncular ile ilgili olarak yakın zamanda görüşmelerin başlayacağı belirtildi. Buna göre sezon sonu beklenmeden bu üç futbolcuyla da anlaşma yolu aranacak.
 
 

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyuncular kimler? 


Fenerbahçe'de bu üç Milli oyuncu dışında sözleşmesi biten isimler ise; Bruno Alves, Michal Kadlec, Serdar Kesimal, Raul Meireles, Uygar Mert Zeybek ve Mehmet Topuz. Öte yandan Lazar Markovic, kaleci Fabiano ve Abdoulaye Ba'nın ise kiralık sözleşmeleri son buluyor. Fenerbahçe yönetiminin ilk etapta 3 milli oyuncusu Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile birlikte genç oyuncu Uygar Mert Zeybek'e sözleşme imzalatması bekleniyor.

Talipleri çok!
 
Bununla birlikte, üç Milli futbolcunun da yurtdışından ciddi talipleri bulunuyor. Özellikle Gökhan Gönül için İspanyol ekibi Valencia'nın yoğun ısrarı sürüyor.

Üç futbolcu da yapacakları bu görüşmenin ardından sarı lacivertli kulüple anlaşamadıkları taktirde kendilerine gelen teklifleri değerlendirecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!