comScore

Fenerbahçe-Başakşehir canlı izle, Fenerbahçe-Başakşehir şifresiz İZLE (Fenerbahçe-Başakşehir beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

25 Ocak 2020, Cumartesi 19:46
Fenerbahçe-Başakşehir canlı izle, Fenerbahçe-Başakşehir şifresiz İZLE (Fenerbahçe-Başakşehir beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir, Süper Lig 19. haftasında oynanacak olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı beIN Sports canlı izle ve Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı beIN Sports şifresiz izle, Fenerbahçe - Medipol Başakşehir bein sports canlı yayın bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 19. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir puan mücadelesi verecek. Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Fenerbahçe - Medipol Başakşehir canlı izle ve Fenerbahçe - Medipol Başakşehir bein sports canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 
 

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı ilk 11'leri


Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Serdar, Dirar, Ozan, Gustavo, Garry Rodrigues, Tolga Ciğerci, Max Kruse, Vedat Muriqi

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet, Mahmut, Visca, İrfan Can, Elia, Crivelli
 

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir Süper Lig Puan Durumu


Fenerbahçe, Süper Lig'de 34 puanla 4. sırada yer alıyor. Ersun Yanal önderliğindeki Fenerbahçe, 18 lig maçından 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakşehir ise 36 puanla ikinci sırada bulunuyor. Lider Sivasspor'un 4 puan gerisinde yer alan Başakşehir, 18 lig maçında10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyete imza attı.
 

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maç haberleri


Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, ligde rakibiyle deplasmanda oynadığı 11 maçın 8'inden mağlup ayrıldı.
Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Geride kalan 18 haftada 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan turuncu-lacivertliler, 36 puanla ikinci basamakta yer alırken, sarı-lacivertliler ise 10 galibiyet ile 4'er beraberlik ve mağlubiyet sonucunda elde ettiği 34 puanla dördüncü sırada bulunuyor. (İHA)
 

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı istatistik haberleri


Başakşehir, ligde Fenerbahçe'ye konuk olduğu 11 maçın sadece 1'ini kazanabildi. Ülker Stadı'ndaki tek galibiyetini 2017-2018 sezonunda Abdullah Avcı yönetiminde 3-2'lik skorla alan turuncu-lacivertli takım, diğer mücadelelerde ise 8 kez rakibine mağlup olurken, 2 defa da sahadan beraberlikle ayrıldı. (İHA)

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 19. haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir, Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Başakşehir maçı saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Fenerbahçe - Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe - Başakşehir canlı izle, Fenerbahçe - Başakşehir şifresiz izle, Fenerbahçe - Başakşehir bein sports canlı izle, Fenerbahçe - Başakşehir bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fenerbahçe - Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!