comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım Demirören ile Namoğlu zirvesi! Sıcak saatler

11 Şubat 2019, Pazartesi 19:36
Yıldırım Demirören ile Namoğlu zirvesi! Sıcak saatler

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun son dönemde yaşanan hakem hatalarından dolayı bir araya geleceği iddia edildi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 21. haftasında oynanan maçların ardından birçok kulübün hakem hatalarından veryansın ederek bildiri yayınlamasının ardından MHK'ya yaylım ateş başladı. 


MHK Başkanı Yusuf Namoğlu istifa mı edecek?


Bu hafta oynanan maçlar sonrasında Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptıkları açıklamada hakem hatalarına tepki gsöterdiler. beIN Sports'tan Şansal Büyüka'nın iddiasına göre Yıldırım Demirören ile MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun görüşme ihtimali olduğu ve bu son yaşanan olayları masaya yatırılacağı iddia edildi. Yusuf Namoğlu'nun ise telefonunun kapalı olduğu, kulüplerin veryansınlarından dolayı bu konu üzerine eğildiği iddia edildi. 

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "NAMOĞLU SEN NE İŞ YAPARSIN?"
Kulüplerin yanı sıra spor yazarları ve yorumcular da Namoğlu'na tepki gösterdi. Serdar Ali Çelikler, Pazar günü CNN Türk'te yayınlanan programda Galatasaray - Trabzonspor maçındaki Nagatomo'nun pozisyonuyla ilgili olarak, "F. off küfür müdür değil midir? 3 yıl önce Gökhan Töre bu söz yüzünden atıldı. Cuma günü Soldado atıldı. Peki Nagatomo neden atılmadı? Yusuf Namoğlu sen ne iş yaparsın?" ifadelerini kullandı. 

MHK'YA YAYLIM ATEŞİ

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!