comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Vedat Muriqi, Fenerbahçe'de!' Son dakika transfer haberi

06 Temmuz 2019, Cumartesi 13:15
'Vedat Muriqi, Fenerbahçe'de!' Son dakika transfer haberi

Rizespor forması giyen Vedat Muriqi'nin transferiyle ilgili Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı. Son dakika transfer haberleri burada.

FutbolArena - Fenerbahçe Transfer Haberleri 2019 aramalarında günün öne çıkan gelişmesi olarak Vedat Muriqi ismi dikkat çekti. Çaykur Rizespor forması giyen ve takımda kalacağını açıklayan Kosovalı golcünün Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Gazeteci Fatih Doğan, Vedat Muriqi'nin sarı lacivertlilerle anlaştığı ve kısa süre içerisinde kampa katılacağını öne sürdü. 
 

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Vedat Muriqi, Fenerbahçe ile anlaştı mı?


Fenerbahçe ve Galatasaray'ın talip olduğu Vedat Muriqi transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Çaykur Rizespor'un istediği bonservis bedelini teklif edemeyen iki takımın da Kosovalı golcünün transferinden sonuç alamayacağı bekleniyordu. Vedat Muriqi'nin de sosyal medyadan takımda kalacağını açıklamasının ardından kulüp başkanı Hasan Kartal, "Şimdilik bu defter kapandı" demişti. 

Gazeteci Fatih Doğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe ile anlaştığını belirterek, "Vedat Muriqi, Fenerbahçe'de. Anlaşma tamam. Yarın, en geç pazartesi Topuk Yaylası'nda. Altın gol." dedi.
"VEDAT MURIQI DEFTERİ ŞU ANDA KAPANMIŞ GÖRÜNÜYOR"

FutbolArena'ya konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Kartal, "Vedat Muriqi'ye istersen 1 yıl daha uzatalım diyebiliriz ama bundan sonra olacağını sanmıyorum. MEvcut kontratla 1 yıl daha götürürüz, 1 yıl sonra bonservisi elinde olur ve istediği takıma gider. Transfer bitene kadar defter kapanmaz ama şu anda bugün itibariyle kapanmış gibi görünüyor. Vedat, bu olaydan etkilense, "Başkanım biriyle anlaşamadıysanız bir başka kulüple görüşün, büyük bir kulübe ben gideyim" derdi. Büyük derken, taraftarı büyük anlamında dedim. Çünkü borç batağı içinde olan kulüplerin bizden daha büyük kulüp olduklarını ben kabul etmiyorum. Taraftarı, camiası büyük olan kulüplere gitmek isteseydi, biz de ona git derdik. Benim tek korkum, bu çocuk bir yerlere kadar geldi, olası bir sakatlık ve form düşüklüğü olursa bizden sonra Vedat bu havayı yakalayamaz, onun dışında iki tarafta kaybettiği bir şey yok diye düşünüyorum."

Son dakika Çaykur Rizespor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!