comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Üç büyüklerde her maç oynayan oyuncular

11 Ekim 2018, Perşembe 11:16
Üç büyüklerde her maç oynayan oyuncular

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçları geride kalırken takımlar milli takım arasına girdi. Peki 3 büyüklerde 8 maçta da 90 dakika forma giyen oyuncular kim? 

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta geride kalırken milli takım arası devreye girdi. Bu 8 haftalık dilimde üç büyüklerde her maçta oynayan 90 dakika sahada kalan oyuncuları derledik.
 

Fenerbahçe'de her maç oynayan futbolcular


3 büyüklerde 1 dakika bile süre kaçırmayan oyuncularla ilgili Fenerbahçe bu alanda ezeli rakiplerine oranla 1 oyuncu önde bulunuyor. Fenerbahçe'de Roman Neustadter ve Andre Ayew ligdeki 8 maçta da 90 dakika sahada kalan iki oyuncu oldu. Bu iki oyuncu 720 dakika sahada kaldı.

GALATASARAY'DA MUSLERA, BEŞİKTAŞ'TA PEPE
Galatasaray'da ise Fernando Muslera bu alanda takımını temsil eden tek oyuncu oldu. Yıllardır Galatasaray'ın açık ara en istikrarlı oyuncusu olan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera 720 dakika sahada kaldı.

Beşiktaş'ta ise geride kalan haftalarda sadece Pepe, Şenol Güneş'in vazgeçilmezi oldu. Stoper hattında Pepe'nin partneri sürekli değişirken Portekizli oyuncu 8 maçta da 720 dakika sahada kaldı.

Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena'da 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!