comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Tümer Metin: "Gerçekçi olalım. Giuliano farkındaydı"

28 Nisan 2018, Cumartesi 23:33
Tümer Metin:

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının ardından müsabakanın tartışmalarıın beIN Sports'ta Tümer Metin yorumladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin, Süper Lig 31. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-1 mağlup ettiği maçta Şener ve Valbuena'nın attığı gollerde hakem tartışması yaşandı.


Kasımpaşa - Fenerbahçe Şener ve Giuliano'nun pozisyonları


Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının ardından beIN Sports yorumcusu Tümer Metin, tartışmaları pozisyonları yorumladı. Şener ve Giuliano'nun pozisyonlarında Tümer Metin şu ifadeleri kullandı:

"GİULİANO TOPUN ÇIKTIĞININ FARKINDAYDI"
"Giuliano o anda topun çıktığınını farkındaydı. Çünkü önce hakeme bakıyor o anda. Eğer topu içerden çevirmiş olsaydı orada önce hakeme bakmazdı." 

Soldado'nun penaltı beklediği pozisyonla ilgili olarak "Bana inandırıcı gelmedi." diyen Tümer Metin, "Şener'in pozisyonda eğer skor o anda 3-0 olsaydı Şener topu bırakırdı. Gerçekçi olmak lazım." diye konuştu. 

Öte yandan Golden önce rakibinin acı içinde yerde kalmasına neden olan Şener, "Kural değil ama ilk ben yaşamadım. Gol sevincimi yaşamadım. O anda atmosferde onu düşünemiyorsunuz. Başka bir alanda olsaydı ben de bırakırdım ama top altı pasın içinde. Golden sonra bende de biraz moral bozukluğu oldu ama ayıp etmedik, o açıdan bakmıyorum ben. Gol oldu, farklı gözüktü. Golden sonra da çok sevinemedim. İnşallah hakkımda kötü yorum yapmazlar, hak ettiğimi de düşünmüyorum." dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!