comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Transfer Haberleri:Fenerbahçe'de yönetim teklif etti, Ersun Yanal kabul etti! Ljubomir Fejsa

08 Haziran 2019, Cumartesi 13:01
Transfer Haberleri:Fenerbahçe'de yönetim teklif etti, Ersun Yanal kabul etti! Ljubomir Fejsa

Fenerbahçe'de orta sahaya defansif yönü güçlü bir oyuncu isteyen Ersun Yanal'a, yönetimden Ljubomir Fejsa teklifi geldi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken teknik direktör Ersun yanal'ın isteği doğrultusunda girişimler sürüyor. Deneyimli çalıştırıcının orta sahaya defansif yönü güçlü olan bir ismin transfer edilmesini talep etmesi üzerine yönetimden Ljubomir Fejsa teklifi geldi. Sarı lacivertli idareciler, Benfica forması giyen futbocluyu Yanal'a önerdi.
 

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Ljubomir Fejsa, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Ersun Yanal'ın yönetimle yaptığı transfer görüşmesine 6 numara istediği belirtildi. Yanal'ın savunma yönü güçlü ve mücadeleci bir orta saha oyuncusu istediği ve yönetimin de bu özelliklere uyan Ljubomir Fejsa'yı önerdiği ifade edildi. Ersun Yanal'ın da yönetimin önerisi üzerine Fejsa ismine olumlu baktığı ve onay verdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Sırp futbolcu için girişimlerinin devam ettiği kaydedildi.
 

Fejsa (Benfica) kimdir?


2013 yılında Olympiakos'tan Benfica'ya transfer olan Fejsa, 30 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Fejsa bu sezon ligde 18 maçta forma giyerken, tüm kulvarlarda 33 maçta görev yaparak 2.753 dakika sahada kaldı. Gol ve asist katkısı yapamayan Fejsa'nın kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor. 

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!