comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Tahir Karapınar: "Fenerbahçe'de iz bıraktım"

26 Temmuz 2020, Pazar 00:09
Tahir Karapınar:

Tahir Karapınar, Fenerbahçe'deki görev süresini değerlendirdi. 

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, sezonun son maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. 

"İZ BIRAKTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"
Büyük resme baktığımızda iz bıraktığımı düşünüyorum. Burada çok iyi bir teknik ekip vardı. Ben sonradan katıldım. Her türlü iletişimi sağladık. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Şanssız maçlar olmasaydı iyi yerde bitirirdik. Son maç çok önemliydi. Kazandık, mutluyuz."

"ÇOK İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE ÖYNETTİK"

Çok iyi ilişkiler içinde takımı yönettik. Son karar her zaman benimdi, bunu bazıları kabul etmese de. Birbirimizle iletişim halinde yönettik. Şanssızlıklar olmasaydı çok daha iyi yerlerde bitirirdik. Burada bir başarısızlık varsa bunun sorumlusu benim. Ama düşündüğümüzde bazı sosyal medyada çok takip etmiyorum ama gazetelerde yazılan genç oyuncular konuşuluyor. Ama kimse Emre Nasuh ile Muhammet'i bilmiyor. Ben sonuçta altyapıya geldim. Altyapıdan gelen oyuncuları en çok oynatmayı ben isterim. Oyuncu eğer seviyeyi bulduysa oynattık. Bugün de oyuncularımız bizi mahcup etmedi”

"FENERBAHÇE TARİHİNDE VAR MIDIR BİLMİYORUM"

Çok iyi mücadele ettik ve iyi oynadığımızı düşünüyorum. İnanarak maçı kazandık. Fenerbahçe tarihinde bilmiyorum böyle bir şey var mı ama 6 tane genç oyuncu oynattık. Ben pandemi sonrası geldim. Öncelikle teşekkür ediyorum başkana, yönetime ve Emre'ye. Bana güvendiler ve büyük bir onur verdiler. Benim için çok büyük bir onurdu teknik direktör olarak sahaya çıkmak. Emre'nin son maçında teknik direktör olmak yine çok büyük bir onur. Emre'ye de bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!