Süper Lig'e adeta hoca dayanmıyor. 1 haftada 3 hoca görevinden ayrılırken bu sayı toplamda 8'i buldu.
Spor Toto Süper Lig'de hoca değiştiren takımlar (2018-2019)
Spor Toto Süper Lig'de henüz 12 hafta oynanırken hocalarla yollarını ayıran kulüp sayısı 8e yükseldi. Fenerbahçe, Kasımpaşa, Akhisarspor, BB Erzurumspor, Çaykur Rizespor ile birlikte Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyaspor ile ile bu sayı 8'i buldu
Fenerbahçe, Phillip Cocu, Kasımpaşa, Kemal Özdeş, Akhisarspor, Safet Susic, BB Erzurumspor, Mehmet Altıparmak, Çaykur Rizespor, İbrahim Üzülmez ve Mesut Bakkal ile Tamer Tuna bu kervana katılan isimler diğer isimlerdi.
ANKARAGÜCÜ DETAYI
Teknik direktör Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor, BB Erzurumspor, Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor, Ankaragücü ile oynadığı maç sonrası hocalarıyla yollarını ayırdı. Ankaragücü bu maçların 3'ünü kazandı, 1'ini kaybetti.
Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena'da

