comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Süper Lig maç sonuçları (Süper Lig puan durumu - Süper Lig maçları 7 Ekim Pazar)

07 Ekim 2018, Pazar 15:10
Süper Lig maç sonuçları (Süper Lig puan durumu - Süper Lig maçları 7 Ekim Pazar)

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta heyecanı devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'de bu hafta alınan sonuçlar. Süper Lig'de günün programı. Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta neler oldu? Spor Toto Süper Lig'de 8.. haftanın görünümü haberimizde...

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında heyecan devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanan mücadelelerde alınan sonuçlar neler? Spor Toto Süper Lig'de bu hafta hangi maçlar oynandı? Spor Toto Süper Lig'de günün programı 
 

Spor Toto Süper Lig'de bugünün maçlar - Süper Lig maç sonuçları ve puan durumu (7 Ekim Pazar)


Süper Lig maçları, Süper Lig maç programı, Süper Lig puan durumu ve Süper Lig puan tablosu gibi aramaların sonuçlarını haberimizden bulabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Kasımpaşa, Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçıdna Göztepe'yi 3-1 mağlup etmişti. Dün oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı.
 

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maç sonuçları


Kasımpaşa 3-1 Göztepe
Antalyaspor 0-1 Galatasaray
Bursaspor 1-0 Ankaragücü
Erzurumspor 1-0 Aytemiz Alanyaspor
Spor Toto Süper Lig'de bugün ise şu maçlar oynananacak

Yeni Malatyaspor 4-4 Sivasspor 
Fenerbahçe - Medipol Başakşehir
Akhisarspor - Trabzonspor

SPOR TOTO SÜPER LİG CANLI SKOR



 

beIN Sports canlı maç yayınları - bEIN Sports'da hangi ligler yayınlanıyor? 


beIN Sports kanallarında Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar da beIN Sports platformlarından naklen yayınlanıyor.

Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena'da 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!