Sivasspor'un eski futbolcusundan Fenerbahçe'ye Galatasaray göndermesi
FutbolArena - Sivasspor’un eski oyuncusundan Fenerbahçe’de iğneleme.
Sivasspor’un eski futbolcusundan Fenerbahçe’ye Galatasaray göndermesi
UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe - Zenit eşleşmesini Sivassporlu eski Rus futbolcu Dyakov, Rus basınıda değerlendirdi.
"FENERBAHÇE - ZENİT MAÇINDA TRİBÜNLER BOŞ OLACAKTIR"
Türkiye’deki fanatik taraftarlar, takımlarının kötü sonuç alması halinde statlara pek gitmiyor.
Bu yüzden tribünlerde büyük boşluklar oluşuyor. Fenerbahçe - Zenit maçında Kadıköy’de büyük bir taraftar kitlesi olacağını zannetmiyorum. Mesela bu sezon Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında son derece gürültülü bir atmosfer vardı.
Böyle bir ortam olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe’nin arkasında bu denli taraftar desteği olmayacaktır. Bu da Zenit’in işine gelir.
"FENERBAHÇE KOLAY BİR RAKİP DEĞİL"
Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumu hakkında konuşan Dyakov, "Fenerbahçe’nin ligdeki durumuna bakılmaksızın, sadece Türkiye’de değil, Avrupa seviyesinde de iyi bir takım.
Zenit için kolay bir tur olmayacak. Ayrıca Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecektir." ifadelerini kullandı.