comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sadettin Saran, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı?

20 Mart 2017, Pazartesi 11:08
Sadettin Saran, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı?

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Fenerbahçe Yöneticisi Sadettin Saran, FutbolArena TV'ye özel açıklamalar yaptı.

FutbolArena Röportaj - Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Fenerbahçe Yöneticisi Sadettin Saran, FutbolArena TV'ye özel röportajda sarı lacivertli kulüple ilgili düşüncelerini açıkladı. Sadettin Saran başkan adaylığıyla ilgili sorularımıza da yanıt verdi.

"BEN FENERBAHÇE'NİN EMRİNDEYİM"
Fenerbahçe'de başkan olmanın en büyük hayali olduğunu ifade eden Sadettin Saran, "Birinci önceliğimiz bu sezon ligi 1. olmuyorsa da en kötü 2. olarak tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne giderek tamamlamalıyız. Ben, Fenerbahçe ile ilgili durup dururken hiçbir zaman ortaya çıkmadım. Hiçbir zaman kongre çığırtkanlığı yapmadım. bugün seçilmiş bir başkan var ve 2018 Mayıs'a kadar görünen bir kongre yok. Dolayısıyla kongre zamanını beklemek gerekiyor. Ben Fenerbahçe'nin emrindeyim. 5 yaşından beri Fenerbahçeliyim. Bu benim en büyük hayalim." dedi.

"POPÜLİST OLMAMAK GEREKİYOR"

Yönetimlerin taraftarlara göre hareket etmeden ilerlemesi gerektiğini ifade eden Sadettin Saran, "Sezonun sonuna geliyoruz ve bizim Fenerbahçe için en büyük önceliğimiz ligi 1 veya 2. sırada bitererek Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Bu nedenle çok fazla konuşmak istemiyorum. Futbolda taraftara göre hareket etmemek lazım. Popülist davranmadan hareket etmek gerekiyor. Bunlar da inşallah olacak. Geriye dönüp baktığınızda başarıya ulaşan her kulüpte istikrar vardır." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!