comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dimen: "Fenerbahçe için acı bir gerçek var"

21 Haziran 2020, Pazar 20:41
Rıdvan Dimen:

Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçını yorumladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 28. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 kaybetti. Maçın ardından NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. 


Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe NTV Rıdvan Dilmen yorumları


Fenerbahçe'nin mağlup olduğu maçtan sonra kritiğini yaparken -ki, genelde de kaybediyor zaten deplasmanlarda. Şimdi alt tarafa bakalım. Fenerbahçe'den hep puan aldılar. Düşme hattındaki takımlar Fenerbahçe'den hep puan aldı. İlk yarıda da söylemiştim. Takımlar artık Fenerbahçe'yi yenebileceklerini düşünüyor. Kasımpaşa hocası ve VAR hakemi maçın en iyisi. Fenerbahçe ile ilgili söylenecek çok şey yok.

Rıdvan Dilmen ilk yarı için, ""Fenerbahçe için sadece prestij maçı değil. Bir şekilde Trabzonspor'un şampiyon olma ihtimali baya var. 5. sıradaki takım da Avrupa'ya gidebilir ve önemli bir hedef. Aslında dışarıdan baktığımız zaman ideale yakın 11'le çıkmaya çalışıyor Tahir hoca. İlk yarı itibariyle istekli iki takım var. Artık takımlar Fenerbahçe'yi yenebileceğini düşünüyor. Açıkçası Fenerbahçe'yi can simidi olarak görüyor. Baktığımız zaman alttaki takımların en çok puan aldığı takımlardan biri Fenerbahçe." ifadelerini kullandı. 
Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!