comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen: 'Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı...'

02 Nisan 2018, Pazartesi 22:02
Rıdvan Dilmen: 'Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı...'

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'u deplamanda 5-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Rıdvan Dilmen yorumladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 27. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 5-0 mağlup etti. Maçın ardından NTV'de Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. 


Kayserispor 0-5 Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'in yorumları


"BİZİM TAKDİR ANLAYIŞIMIZ YOKTUR"

Bizim takdir anlayışımız genelde yoktur. Ama ile konuşuruz. İyi ama deriz. Trabzon iyi değildi. Kayseri çok kötüydü. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe de iyi oynadı. İkisi birleştiği zaman oyun ve skor farklı çıkıyor. 
"NİYE 2 DAKİKA UZATIYORSUN?"

Fenerbahçe takımı uzatmalara girerken golü yaptı ve hakem de 2 dakika maçı uzattı. Saçma sapan bir şey söyleyeceğim. Niye 2 dakika uzatıyorsun? Fenerbahçe bir tane daha atacak veya yiyecek. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Var. Gol averajı önemli. Lider Galatasaray çünkü ve ikili averajlar eşit. O zaman gol averajları devreye giriyor.

"ÖNEMLİ DEPLASMAN PERFORMANSI"

Fenerbahçe'nin iç saha geleneğini Beşiktaş aldı. Galatasaray da devam ediyor. Bu yıl inanılmaz şekilde Fenerbahçe iç sahada puanlar kaybetti. Burada da taraftarların önemini görüyoruz. Ancak diğer tarafta Fenerbahçe'nin deplasman performansı da önemli. Sonuç itibariyle Fenerbahçe iyi oynadığı bir maçta, rakiplerinin kazandığı haftada galip geldi. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Rıdvan Dilmen:Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!