comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe artık zirvede ve..."

28 Nisan 2018, Cumartesi 21:07
Rıdvan Dilmen:

Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı maçın ardından Rıdvan Dilmen yorumladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından NTV'de Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. 
 

Kasımpaşa 1-4 Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'in NTV yorumları


"DERBİ BU MAÇLA BAŞLADI"

"Derbi Cumartesi günü başladı. Kasımpaşa - Fenerbahçe maçıyla başladı. Fenerbahçe ilk yarıda ağır oynadı ve rakip de baya rahat geldi. Özellikle bence Fenerbahçe'nin yediği gol, Fenerbahçe'yi kendine getirdi. 4-4-2'ye dönüp skoru aldılar. Ancak şunun altını çizmek lazım."
"11 İLE 31. HAFTA ARASINDA LİDER FENERBAHÇE"

"11 ile 31. haftada ligin lideri Fenerbahçe. Teknik Direktör Aykut Kocaman'nı takımını tanıması ve ligin ikinci yarısında Fenerbahçe fiziksel anlamda en diri takım. Bu tartışmasız. Bu hafta da oyunun son bölümünde çok etkili oynayan ve fizik olarak da üstün oynayan bir Fenerbahçe vardı. Maç 6-7'ye gelebilirdi. İlk yarıda Fenerbahçe lehine verilmeyen penaltı da var."

"3. GOLDE BEN ÇIKTI GİBİ GÖRDÜM AMA YANILABİLİRİM"

"3. golde top dışarı çıkıp çıkmadı mı? sorusunda ise benim gördüğüm açıdan dışarıda olma ihtimali yüksek. Yanılabilirim. Çizgiye değiyor olabilir top. Bu yüzden dışarıda gibi geldi. Tarık Ongun da 3 metreye yakın alakasız bir yerdeydi."

"BASKILI OYNAYAN FENERBAHÇE"

"Fenerbahçe baskılı oynayıp 3 puanı almak için kazanmak isterken, bunu engellemek isteyen Kasımpaşa vardı ama 2. golden sonra ve en önemlisi 3. golden sonra Kasımpaşa'nın gardı düştü."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!