comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen 'Aykut Kocaman ve Ersun Yanal farkı'

09 Mart 2019, Cumartesi 21:07
Rıdvan Dilmen 'Aykut Kocaman ve Ersun Yanal farkı'

Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçını yorumladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 25. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. NTV'de Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.


Medipol Başakşehir 2-1 Fenerbahçe Rıdvan Dilmen NTV yorumları 


"SON SÖZÜ BAŞAKŞEHİR SÖYLEDİ"

"Son sözü Fenerbahçe elde etmek üzere 1-1'den sonra Zajc ile kaçırdı. Hasan Ali al da at dercesine pas verdi ama olmadı. Napoleoni son sözü söyledi."
"GERİ DÖNÜŞLERDE NE VARDI?"

"İki takım arasında maç öncesinde 26 puan fark var. Belirgin bir turuncuların üstünlüğü vardı ilk yarıda. 2 hafta ve Rizespor maçlarına döndüğümüzde Fenerbahçe'nin geri dönüşleri nasıl oldu? Rizespor maçında rakip 10 kişi kaldı ama geri dönüş oldu. Beşiktaş maçında 3-0'dan 3-3'e geri dönen maçta Dirar, Valbuena, Ayew vardı. Zajc da sahada kaldı. Büyük bir kumar oynadı Ersun Yanal."

"KÜSKÜN VALBUENA"

"Bugün de Fenerbahçe adına baktığımızda Başakşehir deplasmanında rakibin sağ kanadı çok etkiliydi. Topu ileriye doğru taşıyacak sakinliği yoktu Elif Elmas'ın. İlk yarıda Soldado'ya 4 kez top geldi. İkinci yarıda Fenerbahçe, Beşiktaş maçına benzer ne yaptı? Önce Mehmet Ekici, sonra Valbuena girdi. Beşiktaş derbisinde maçı ateşleyen Valbuena idi. Bugün ise küskün Valbuena'nın hazırlanışı farklıdır." 

"AYKUT KOCAMAN İLE ERSUN YANAL DÖNEMİ"

Aykut Kocaman'ın geçen seneki Fenerbahçe'si kompakt, pres yapan, takım gibi takımdı. Şu an ne oynadığı belli olmayan bir Fenerbahçe var.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!