comScore
1 / 5

Rıdvan Dilmen açıkladı! "Yabancı kuralı..."

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun başlamasıyla birlikte yabancı sınırı tartışmaları yeniden alevlendi. Gelecek yıl değiştirilmesi planlanan kuralla ilgili Rıdvan Dilmen’den de değerlendirme geldi.

2 / 5
NTV’de değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Türkiye’nin bu kurala hazırlıksız olarak geçiş yaptığını belirterek şunları söyledi:
3 / 5
Milli Takım’da bu işin sorumlusu Ali Dürüs bile "Bilmiyoruz, artabilir de, düşebilir de" diyor. Durum bu. Herkes 14 yabancı alırsa 252 oyuncu yapar. Hepsine 1,5 milyon euro verilse 500 milyon euro ediyor.
4 / 5
Kameni mesela Fenerbahçe’de oynamadan para kazanıyor. Demek ki biz bu kurala hazır değilmişiz. Bu işlerin düzelmesi gerekiyor. Ekonomik olarak kulüplerimiz bu kurala hazır değil.
5 / 5
Şampiyonlar Ligi’ndeki takımımız Galatasaray forvet alamadı."