comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Phillip Cocu parayı peşin istiyor! Yeni hoca imkansız...

27 Kasım 2018, Salı 10:09
Phillip Cocu parayı peşin istiyor! Yeni hoca imkansız...

Fenerbahçe'nin yaklaşık 1 ay önce yollarını ayırdığı Phillip Cocu ile ilgili sıkıntı başka bir boyut kazandı. Fenerbahçe istese de yeni bir hocayla anlaşamıyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası yerine gelen moraller yeniden bozulurken yönetimin canını sıkan bir başka konu da Phillip Cocu'nun tavırları oldu.
 

Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret


Ankaragücü karşısında alınan yenilgi sonrası Phillip Cocu'yu gönderen Fenerbahçe yönetimi Erwin Koeman'ı yeni hoca olarak açıklamıştı. Ancak gelinen noktada Erwin Koeman'a kredi tanımayan Fenerbahçe'nin eli kolu bağlandı.

Fenerbahçe'de şu an için yeni bir hocanın açıklanması ise çok zor görünüyor. Sabah'ın bilgisine göre, Phillip Cocu'nun sözleşmesinde "Fesih tarihinden itibaren 1 yıllık maaşını alır" maddesi bulunuyor. Hollandalı hoca görevine son verildiği için 2 milyon Euro'luk bir tazminat alacak. Bu tazminatı Fenerbahçe isterse aylara bölerek ödeyebilir. Ancak kulübün zarar görmemesi için vermesi gereken "Alacağım yoktur" yazısını Cocu imzalamaya yanaşmıyor.
 

Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe Erwin Koeman'ın basın toplantısı


"İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK"
Rakibe baskı yapacaktık. Topun daha fazla bizde kalması gerekiyordu. Top bizdeyken 2-3 saniye içinde topu kaybettik.

"TRABZONSPOR DAHA DİNÇ GÖRÜNDÜ"

Eksiklerimiz vardı. Şunu itiraf etmem gerekirse, Trabzonspor daha dinç göründü. Buna rağmen 3 tane iyi pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda 3-0'ı da bulabilirlerdi ama istedikleri 3. golü atamadı. Sonrasında takımımın inancını gördüm. 2-2'ye de gelebilirdi. Maksimum bu olurdu zaten. 

"GELECEĞİM KONUSUNDA HENÜZ KARAR VERİLMİŞ DEĞİL"

Henüz ne zamana kadar kalacağım belli değil ama onlar biliyorlardır, benim üzerimdeki insanlar. Ben de onlardan öğreneceğim bunun cevabını.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!