comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Petrol Ofisi, Altınordu için Alex'i getirdi

03 Nisan 2018, Salı 12:13
Petrol Ofisi, Altınordu için Alex'i getirdi

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza, kısa bir aranın ardından yeniden Türkiye'ye geldi. Efsane futbolcu, Altınordu Kulübü'nün davetlisi olarak eşiyle birlikte İstanbul'a gelerek  5,6,7 Nisan'da İzmir'de düzenlenecek U12 CUP'un açılış vuruşunu yaptı.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularında Alex de Souza, 5,6,7 Nisan'da İzmir'de düzenlenecek U12 CUP için  Altınordu'nun davetiyle yeniden Türkiye'ye geldi.

Petrol Ofisi ile Altınordu arasında yapılan anlaşma sonrası gerçekleştirilen faaliyette Alex de Souza basın toplantısı düzenledi.
Alex de Souza, yaptığı açıklamalarda futboldaki altyapının önemine değindi.

"PETROL OFİSİNİ TEBRİK EDİYORUM"

"Yeniden Türkiye'de olmak benim için gurur kaynağı. Petrol Ofisi'nin Altınordu ile yapmış olduğu bu yol arkadaşlığını da tebrik ediyorum"



"17 YAŞINDA TAKIMDA OYNAMAYA BAŞLAMIŞTIM"

"Petrol Ofisi'ne teşekkür etmek lazım. Brezilya'da özel sektörün altyapıya böylesine bir desteği yok. Bir oyuncu 15 yaşına geldiğinde bir değerlendirmeye giriyor. Brezilya'da kulüpler kendi imkanlarıyla futbola yatırım yapmaya çalışıyorlar. Fakat altyapı maalesef ülkemde destek görmüyor. Eğer belirli seviyeye gelirse A Takıma yükseliyor. Ben 17 yaşında A Takım'da oynamaya başlamıştım. Türkiye'de bu durum fazla yok maalesef."

"OĞLUM FELİPE DE FUTBOL HASTASI"

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Alex, "Türkiye'ye gelmeden önce Altınordu Kulübü hakkında fikrim vardı. Galatasaray maçı için buraya geldiğimde kendileriyle oturduğumuzda biraz daha tanıma ve mutlu olma fırsatına eriştim. Altınordu'ya kurdukları felsefeden, projeden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Gelecekte meyvelerinizi alacağınız projeye gönül vermek kolay değildir" şeklinde konuştu. 

Brezliyalı oyuncu, oğlu Felipe'nin de futbol aşığı bir çocuk olduğunu sözlerine ekleyerek, şunları söyledi: 

"Felipe futbola ve futbol topuna aşık bir çocuk. İlerleyen zamanlarda onu hep futbol oynarken göreceğimizi düşünüyorum. Profesyonel futbolcu olur mu hayat onu nasıl yönlendirir bilmiyorum ama onu futbol topuyla göreceğimiz kesin." 

SIR: ÇOK ÇALIŞMAK"

"Hayatımda çok penaltı kaçırdım. Penaltıyı gole çevirmenin sırrı çok çalışmak. Çok oyuncuyla oynadım pazubandını sadece kollarına takıyorlardı. Ama kaptanlık aslında takımda insanları anlamaktan geçer"

Spor Toto 1. Lig Haberleri FutbolArena'da

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!