FutbolArena Dış Haberler - UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, Anderlecht ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe’de bir dönem forma giyen Önder Turacı, Belçika basınına bu maç öncesi sarı lacivertli takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Önder Turacı, Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumun 50 yıldan fazla süredir görülmediğini ifade etti.
Türk futbolunun değişim içerisinde olduğunu belirten Önder Turacı şunları söyledi:
"Fenerbahçe’de 50 yıldan fazla bir süredir görülmeyen bir durum söz konusu. Ligde 9 maçta 4 defa yenildiler. Bu durumun sorumlusu olarak teknik direktör Cocu gösteriliyor. Takımda da yeni oyuncular var.
Bu nedenle şu ana kadar kötü sonuçlar aldılar. Türk futbolunda büyük bir değişim yaşanıyor. Sürprizler her zaman gerçekleşebilir ama bu kez ligde büyük bir değişim var."