OLAY İDDİA! "Fenerbahçeli antrenörlere tuzak kuruldu"
FutbolArena - A Spor’da yayınlanan Artı Futbol’a konuk olarak katılan Emre Bol, F.Bahçe’de Ali Koç ile takımdan gönderilen 3 antrenör arasında yapılan özel görüşmenin detaylarını aktardı ve bomba bir iddiada bulundu.
Fenerbahçe’de takımdan gönderilen Murat Öztürk, Alper Taşçı ve Turgay Altay ile sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç arasında yapılan görüşmenin detaylarını Emre Bol, Artı Futbol’da açıkladı.
İşte Emre Bol’un görüşme detayları hakkında söyledikleri...
"Başkanla hocalar oturdular konuştular. 3-4 saate yakın bir görüşme gerçekleştirdiler. Ali Koç da bu konuşmada oturmuş tek tek hocaların bütün söylediklerini not almış. Ve Ali Bey’in hocalara inandığını söyleyebilirim. Çünkü iş başka bir yere gidiyordu..."
"Bu raporları birileri hazırladı. Volkan’la ilgili, Aatıf’la ilgili, Dirar’la ilgili. Yok işte halılar malılar bir sürü şey söylendi. Silinen bilgiler falan... Yok öyle birşey. Adamlar oturmuş anlatmışlar. Bütün teknik detayları, neyin ne olduğunu herşeyi net bir şekilde başkana anlatmışlar."
"O halı olayında da ’Yenilirsek hepimizi sarıp cenazesini kaldırırlar’ anlamında söylemişler zaten. Ben her zaman şunu söyledim: İnsanda vicdan olması lazım. Ali Koç’un Fenerbahçe TV’de yaptığı açıklamalar korkunç açıklamalar."
"Bu adamların geri dönme isteği yok. Bu adamlar tekrar işe başlamak falan istemiyorlar. Bu adamlar sadece iade-i itibar istiyorlar kardeşim. Başkan da bu iade-i itibarı önümüzdeki günlerde yapacak. Yapmalı da. Bundan sonra Ali Bey her şeyi ’double check’ yapacak. (iki kez kontrol edecek)"
"Başkanı yine yanlış yönlendirdiler. O Anadolu Ajansı muhabirine söyledikleri ... Canlı yayında o ekrana gelen tweet görüntüsü falan. Reklam girdi araya sonra ’Yanlış anladım, senden özür dilerim’ dedi. Etrafındakilere ne kadar kolay güveniyor! Söylüyorum o kadar güvenme diye."
"O toplantıda hocalardan bir tanesi, ismini de söyleyeyim, Murat Öztürk hocanın 8 yaşındaki çocuğuna okulda ’Senin baban hain’ demişler. Ali Bey de o toplantıda ’O çocuğun okuluna gidip onunla ben konuşmak istiyorum’ dedi."
"Bunlar içerde yardımcı hocalara kesinlikle bilinçli olarak yapıldı. Gündem değiştirmek için. Ama insanların onuruyla böyle oynanmaz. Başkanın bir kelle kopartması lazım orda kardeşim! Sana kim getirdi bu bilgileri? Seni kim yanlış yönlendirdi? Kim orda kendi yapmak istediği bazı hamleleri senin üzerinden yaptırdı?"
"Şimdi başkan... Hiç kusura bakma. Üç tane hocanın kellesini kopardın. Doğru ya da yanlış. Bence yanlış. Bu iade-i itibarı onlara verirken bu adamları senin elinle bu hale düşürenlerin de kafasını kopart." (A Spor)