comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Nabil Dirar kaç hafta yok? (Dirar fıtık ameliyatı oldu)

09 Ekim 2019, Çarşamba 15:30
Nabil Dirar kaç hafta yok? (Dirar fıtık ameliyatı oldu)

Fenerbahçe'de Nabil Dirar, kasık ağrıları nedeniyle çift taraflı sporcu fıtığı ameliyatı oldu. Faslı futbolcunun tedavisine başlandı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de forma giyen Nabil Dirar, milli arada fıtık operasyonu geçirdi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın sol bekte kullandığı Nabil Dirar'ın sakatlığı camiada endişe yarattı. Nabil Dirar kaç hafta yok? Nabil Dirar dönüş tarihi ve detaylar haberimizde.
 

Nabil Dirar'ın dönüş tatihi (Nabil Dirar sakatlık)


Kasık ağrıları olan Nabil Dirar, çift taraflı sporcu fıtığı operasyonu geçirdi ve tedavisine başlandı. Milli arada ameliyat edilen Faslı futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak. Ersun Yanal için önemli isimler arasında yer alan Nabil Dirar, 1 ay sonra yeniden sarı lacivertli formayı giyebilecek.

NABİL DİRAR'IN KAÇIRACAĞI MAÇLAR
Nabil Dirar, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Denizlispor, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında takımını yalnız bırakacak. Türkiye Kupası'nda ise Tarsus İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek. Nabil Dirar'ın 8 Kasım'daki Kasımpaşa maçında oynama durumu gelecek günlerde belli olacak.

NABİL DİRAR'IN FENERBAHÇE PERFORMANSI
Nabil Dirar bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de 7 maçta ter döktü. Çoğunlukla sol bek pozisyonunda forma giyen Faslı futbolcu, sarı lacivertli takıma 2 gol katkısı verdi. 630 dakika sahada kalan Nabil Dirar, Fenerbahçe'ye Hasan Ali Kaldırım'ın yokluğunu aratmadı.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!