comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Sepil açıkladı! Ali Koç beni aradı'

11 Şubat 2020, Salı 16:31
Mehmet Sepil açıkladı! Ali Koç beni aradı'

Kulüpler Birliği ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TFF ile yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig kulüpleriyle birlikte TFF ve MHK Başkanları Riva'da toplantı düzenledi. Kulüpler Birliği ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un toplantıya katılmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ALİ KOÇ BENİ ARADI VE KATILMAMASININ DAHA DOĞRU OLACAĞINI SÖYLEDİ"
"Ali Koç Başkan beni aradı ve toplantıya katılmamasının daha doğru olacağını, toplantının selameti için bunun daha iyi olacağını söyledi. Fenerbahçe olmadan bu toplantıyı yaptık. Biz bugün birçok şeyi yeni öğrendik. Hakem atamaları konusunda detaylı bilgi verildi. Tüm kulüpler memnun kaldı. Bu konuda taraftarları da daha iyi bilgilendirmeliyiz. VAR uygulamaları hakkında MHK Başkanı kulüpleri bilgilendirdi. Bu konuda MHK'den sorularımıza yanıt aldık."

NİHAT ÖZDEMİR: "BU TOPLANTILARI DAHA SIK YAPACAĞIZ"

"Bu tip toplantıları daha sık yapmaya çalışacağız. 17 kulübün temsilcilerinin katılımıyla verimli bir toplantı yaptık. Irkçılık konusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Gereken tüm cezaları uygulamaktan çekinmeyeceğiz. Tüm kulüpler bu konuda TFF'ye destek verdi. 7-8 takımın şampiyonluğa oynadığı bir sezonu yaşıyoruz. Artık VAR ile birlikte hiçbir ofsayt hatası olmuyor. Taraftarın da yayıncının da bizlerin de bundan memnun olması lazım. Lisans uygulaması konusunda neler yapacağımızı tartıştık. Bu sistemi ilk kez getirdik ve elbette hatalar olacaktır. Biz her takıma eşit mesafedeyiz ve her takıma eşit davrandık."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!