comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Max Kruse'den hakem yanıtı: "Performansımız iyi değildi"

09 Şubat 2020, Pazar 01:19
Max Kruse'den hakem yanıtı:

Max Kruse, Aytemiz Alanyaspor maçından sonra "Performansımız iyi değildi. Hakem hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum." dedi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Hakem Ümit Öztürk maçın ardından  Fenerbahçe cephesinden yoğun tepki aldı. FB TV'ye açıklamalarda bulunan Max Kruse, hakem sorusuna yanıt verirken takımın performansına dikkat çekti.
 

Max Kruse hakem Ümit Öztürk açıklaması


FB TV muhabirinin "Hakem kararlarının maçın önüne geçtiğini düşünüyorum. Neler söylersin?" sorusuna yanıt veren Max Kruse, "Performansımız iyi değildi. Hakem hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Önce kendi oyunumuza bakmalıyız." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, açıklamalarının devamında, "Şampiyon olmak istiyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Savaşmaya devam etmeliyiz. Daha iyi futbol oynamalıyız. Taraftarlarımız hep yanımızda ve onlara iyi futbol, galibiyetler hediye etmek istiyoruz. Her zaman iyi oynamayabilirsiniz ama devam edeceğiz, çalışacağız." dedi.

OZAN TUFAN: "MUSTAFA PEKTEMEK ELİME ÇARPTI DEDİ"

Yayıncı kuruluşa konuşan Ozan Tufan ise "Çok üzgünüz. Bugün yaşananları unutabilir miyiz bilmiyorum? Arkadaşlarım hala içeride oturuyor. Kendi aramızda konuşuyoruz. Nasıl oldu böyle diye düşünüyoruz. Gerçekten çok üzgünüz. Bugünü unutabileceğimizi de düşünmüyorum. Çok zor bizim için. Şampiyonluk yolunda zor bir viraja girdik. Elimizde olan pozisyonların verilmediğini gördük. Maçtan sonra da hocalarımız gösterdi. Net bir el pozisyonu var. Mustafa Pektemek de ‘el var, elime çarptı' diye hakeme söylüyor. Hakem de VAR'a bile bakmıyor. Bunun durumunu biz değil, onlar yapacak. Söyleyecek bir şeyimiz yok. Alanyaspor'un oyuncusu elime çarptı diyorsa ve hakem de VAR'a bakmıyorsa bunun sorumlusu biz değiliz. Bunun sorumlusu yukarıdakilerdir, federasyondur. O bakacak, o inceleyecek. Altay'ın yaşadığı pozisyonun aynısını biz Malatya'da yaşadık. Emre ağabeyin pozisyonunda da aynısı oldu. Bugün ilkleri yaşıyoruz. Fenerbahçe adına zor bir gün. Kötü günler görüyoruz.  Gerçekten çok üzgünüz. Başka da söyleyecek bir şey yok. Bu soğukta bizi desteklemeye gelen Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederiz. Biz Fenerbahçeyiz. Her şeyin üstesinden geleceğiz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Terimizin son damlasına kadar da bunu göstereceğiz. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum." açıklamasında bulundu.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!