comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Max Kruse konuştu! "Parayı seçseydim Çin'e giderdim"

08 Temmuz 2019, Pazartesi 11:21
Max Kruse konuştu!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, Alman basınına özel açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Max Kruse, ülkesinde Kicker Dergisi'nin özel konuğu oldu. Alman futbolcu, sarı lacivertli takıma transferinden, özel hayatına kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, "Parayı seçecek olsaydım Fenerbahçe yerine Çin'e giderdim" dedi.

"FENERBAHÇE İLE AVRUPA'DA OYNAYACAĞIM"
"Gelecek yıllarda Fenerbahçe ile Avrupa'da foma giyeceğime eminim. Kimin ne düşündüğü umurumda değil. Önümüzdeki senelerde Avrupa kupalarında oynayacak bir takıma geldim. Eğer konu para olsaydı çok daha zengin olurdum. Fenerbahçe'ye değil Çin'e giderdim. Fenerbahçe'de kazandığım başarıları ıspat etmek istiyorum."

"POKER BENİM ÖZEL HAYATIM"

"Poker oynayarak yasak bir şey yapmadım. Gazetecilerin olmadığı yerlerde de oynayabilirdim. Bu benim özel hayatım ve hoşuma giden her şeyi canım istediğinde yaparım."

"IBRAHIMOVIC İLE BENZERLİKLERİMİZ OLABİLİR" 

Zlatan Ibrahimovic'e benzetilmesi hakkında sorulan soruya da yanıt veren Kruse, "Birisine benzemek için özellikle bir şey yapmam. Bana bir şey sorulduğu zaman ne düşünüyorsam söylerim. Bugüne kadar kimseye hakaret etmedim veya şahsına saldırmadım. Başkalarının dedikleri umurumda olmaz. Ibrahimovic de düşündüğünü söyleyen bir insan. Benzerliklerimiz olabilir" dedi.



Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!