comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mata'nın babasından transfer açıklaması! Fenerbahçe

11 Nisan 2019, Perşembe 14:55
Mata'nın babasından transfer açıklaması! Fenerbahçe

Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan Juan Mata'nın aynı zamanda menajeri olan babasından açıklama geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin devre arasında ilgilendiği iddia edilen Juan Mata'nın babasından transfer açıklaması geldi. Sarı lacivertlilerin ocak ayında kiralamak için girişimlerde bulunduğu öne sürülen İspanyol futbolcu için yeniden girişimlerde bulunacağı öne sürülmüştü. Juan Mata'nın menajeri de olan babasından oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama geldi. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Juan Mata, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Manchester United'dan en az 2 yıllık sözleşme isteyen ancak İngiliz kulübünün 30 yaşını geçen futbolcularla en fazla 1 yıl sözleşme yapma geleneği nedeniyle bu teklifine sıcak bakılmayan Juan Mata'nın geleceği merak ediliyordu. İspanyol basınına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan baba Mata, "Manchester United bize sözleşme yenileme teklifi yaptı ve bizi mutlu ettiler. Fakat henüz karar vermedik. Sadece 2 seçenek asla olmaz. Liverpool ve Manchester City. Çünkü Manchester United taraftarına saygımız var." dedi.
 

Juan Mata kimdir?


Futbola İspanya'nın Real Oviedo Altyapı takımında başlayan başarılı orta saha Real Madrid altyapı takımlarınında formasını terletti. Valencia ve Chelsea'nin de formasını giyen oyuncu  2014 yılında Chelsea'den 44,73 milyon euro'ya Manchester United'e transfer oldu. Mata bu sezon 29 resmi maçta forma giydi ve 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!